Bogen om ansættelsesforholdet – udfordringer, regler og afvikling

200,00 DKK460,00 DKK

Ryd
Varenummer: N/A Kategori:

Beskrivelse

Bogen er skrevet af Rikke Lovmand Vistisen og Anette Sand, og er på 320 sider. Du kan bestille bogen og få den tilsendt som e-bog med det samme eller som trykt bog førstkommende hverdag.

Trykt bog: 360 kr.

E-bog: 200 kr.

Samlet: Køber du begge dele, får du 50 % rabat på e-bogen: 460 kr.

Har du kastet dig ud i den beundringsværdige opgave, det er at være arbejdsgiver, så har du måske opdaget, at der er langt mere i det end selve ledelsesopgaven.

Det er ikke småting, du skal have styr på, og måske virker det afskrækkende i en grad, der giver dig lyst til at lukke øjne og ører og anlægge en ”det går nok”-holdning. Det kan dog vise sig at være en rigtig dyr beslutning – både økonomisk og menneskeligt.

Ved at læse denne bog tager du et godt og ansvarligt skridt som leder. Det vil nemlig sikre dig, at du ved præcis, hvad du skal være opmærksom på som arbejdsgiver, og hvor du finder de oplysninger og den hjælp, du skal bruge i de situationer, du utvivlsomt vil komme ud for undervejs.

Du bliver sat ind i reglerne for bl.a. arbejdstid, orlov, barsel, forsikringer, ferie og feriepenge, sygdom, medarbejdersamtaler og afsked. Bogen kan læses fra ende til anden som et vigtigt grundlag for dit arbejde som leder, og den kan bruges som opslagshåndbog efter behov.

Se indholdsfortegnelse, indledning og hele kapitel 1 her (åbner som pdf)

Yderligere information

Bøger

, ,

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bogen om ansættelsesforholdet – udfordringer, regler og afvikling”