Tilbud: Bogen om ansættelse og ansættelsesbeviser + Bogen om ansættelsesforholdet

262,00 DKK566,00 DKK

Ryd
Varenummer: N/A Kategori:

Beskrivelse

Få begge Rikke Lovmand Vistisen og Anette Sands bøger om ansættelse i en samlet pakke, og spar 25 %

Trykte bøger: Normalpris 580 kr. – samlet pris 435

E-bøger:  Normalpris 350 kr. – samlet pris 262 kr.

Samlet: Køber du bøgerne både som trykte bøger og som e-bøger, får du 50 % rabat på e-bøgerne:  Normalpris 755 kr. – samlet pris 566 kr.

Bogen om ansættelse og ansættelsesbeviser

Når du som virksomhedsejer skal ansætte din første medarbejder, er der mange spørgsmål, du skal tage stilling til, og mange regler, du skal sætte dig ind i. Bogen om ansættelse og ansættelsesbeviser fortæller dig det, du har brug for at vide, bl.a.:

  • Hvilke love skal jeg sætte mig ind i som arbejdsgiver?
  • Er medarbejderen omfattet af en overenskomst?
  • Hvad skal der stå i ansættelsesbeviset?
  • Hvad koster det mig at have en medarbejder – ud over lønnen?

Bogen kommer desuden omkring ansættelsessamtalen, lønforhandlinger, papirarbejde, ansættelsesformer, ferie, frokostpauser og meget mere – og har til sidst et afsnit om den nye rolle, du er på vej ind i, som chef.

Se indholdsfortegnelse, indledning og hele kapitel 1 her (åbner som pdf)

Bogen om ansættelsesforholdet – udfordringer, regler og afvikling

Har du kastet dig ud i den beundringsværdige opgave, det er at være arbejdsgiver, så har du måske opdaget, at der er langt mere i det end selve ledelsesopgaven.

Det er ikke småting, du skal have styr på, og måske virker det afskrækkende i en grad, der giver dig lyst til at lukke øjne og ører og anlægge en ”det går nok”-holdning. Det kan dog vise sig at være en rigtig dyr beslutning – både økonomisk og menneskeligt.

Ved at læse denne bog tager du et godt og ansvarligt skridt som leder. Det vil nemlig sikre dig, at du ved præcis, hvad du skal være opmærksom på som arbejdsgiver, og hvor du finder de oplysninger og den hjælp, du skal bruge i de situationer, du utvivlsomt vil komme ud for undervejs.

Du bliver sat ind i reglerne for bl.a. arbejdstid, orlov, barsel, forsikringer, ferie og feriepenge, sygdom, medarbejdersamtaler og afsked. Bogen kan læses fra ende til anden som et vigtigt grundlag for dit arbejde som leder, og den kan bruges som opslagshåndbog efter behov.

Se indholdsfortegnelse, indledning og hele kapitel 1 her (åbner som pdf)

Yderligere information

Bøger

, ,