Skal du have en ansat?

Her er en række nyttige links til dig der skal til at ansætte en medarbejder (eller flere):

Kurser om løn og personale

Regnskabsskolen tilbyder flere kurser om løn og personale:

Bogen om ansættelse og ansættelsesbeviser

Hvad skal der stå i ansættelsesbeviset? Har mine medarbejdere ret til fri på barns første sygedag? Hvad er AES? I Bogen om ansættelse og ansættelsesbeviser finder du de svar, du har brug for. Bogens fakta og illustrative eksempler giver hjælp og inspiration til at løse de udfordringer, du vil møde som arbejdsgiver, leder og chef.

Køb Bogen om ansættelse og ansættelsesbeviser her

Bogen om ansættelsesforholdet – udfordringer, regler og afvikling

Har du kastet dig ud i den beundringsværdige opgave, det er at være arbejdsgiver, så har du måske opdaget, at der er langt mere i det end selve ledelsesopgaven. Det er ikke småting, du skal have styr på, og måske virker det afskrækkende i en grad, der giver dig lyst til at lukke øjne og ører og anlægge en ”det går nok”-holdning. Det kan dog vise sig at være en rigtig dyr beslutning – både økonomisk og menneskeligt. Denne bog sikrer, at du ved præcis, hvad du skal være opmærksom på som arbejdsgiver, og hvor du finder de oplysninger og den hjælp, du skal bruge.

Køb Bogen om ansættelsesforholdet her

Læs mere

På Anette Sands blog kan du læse mere om at have ansatte. F.eks. her: Fejl i ansættelsesbrev (er værre end intet ansættelsesbevis) Begrundelser for afskedigelse af funktionærer Fradrag for sundhedsudgifter