Iværksætteri – 6 uger med fokus på økonomien

For mange af os, der på et eller andet tidspunkt overvejer at starte egen virksomhed, er det ikke ideer, det skorter på. Overhovedet ikke! Det er nærmere bekymringer om økonomien: Kan vi sælge nok, er der kunder til vores produkt, hvor høje bliver udgifterne – og hvad med momsen? Hvor meget skal vi sælge, for at vi kan leve af den nye virksomhed?

Derfor hedder Regnskabsskolens nyeste kursus, som vi laver i samarbejde med nyledige.dk:

Iværksætteri med fokus på økonomi

Og jeg kan godt love jer, at vi er flere, som har meget travlt i disse dage for at lave det bedst mulige undervisningsmateriale.

Kurset kommer til at foregå online og varer i 6 uger. Som ledig kan du komme med gratis; hvis du er hjemsendt eller tilsvarende kan du deltage og måske få VEU-godtgørelse, hvis ikke løntabet finansieres ad anden vej. Se links nederst i indlægget.

Mit fokus her hen over de kommende dage går især på,  hvordan vi kan gøre kursusdagene spændende og udviklende, selvom vi er begrænset af, at hver arbejder hjemme. Det er altså ikke nok med videooptagelser og læsestof – der skal mere til. Så jeg glæder mig helt vildt til, at kurset går i luften den 11. maj – hvis vi når at få tilmeldinger nok.

Indholdet kan groft sagt deles op i tre:

  • Budgetter og kalkuler
  • Bogføring og årsregnskab
  • Værktøj til forretningen

Vi kommer til at arbejde med etableringsbudgetter, driftsbudgetter, likviditetsbudgetter og laver beregninger af lønsomhed, og vi udvælger og udvikler relevante nøgletal.  Som deltager får du en grundig introduktion til bogføring og lærer at bruge et bogføringsprogram – og vi kikker på flere forskellige iværksætterregnskabstyper. Vi gennemgår også årsafslutningen, sådan at du har overblik over, hvor omfangsrig den opgave er. Og så kommer der til sidst i kurset lidt “ekstra” på – vi taler om skriftlige opgaver: Skal du lave en elevatortale, skrive en annoncetekst, konstruere din forretningsplan, starte en nyhedsbrevsliste eller andet, så er det her, du kan få både redskaber og sparring. Jeg vil også være med her og fortælle om, hvad jeg har gjort – både i gode og dårlige tider.

Interesseret? Så klik videre på de nedenstående links.

Kender du en, som måske er interesseret? Så hjælp endelig med at sende link til denne artikel.

Læs mere her:
Kursusbeskrivelse og tilmelding

Kort beskrivelse af AMU og VEU-godtgørelse

Hvis du har spørgsmål og gerne vil ringes op

Det er jo ret ambitiøst at slå et kursus op med så kort varsel – så hjælp mig, hvis du kan, ved at dele med nogen. Jeg håber SÅ meget, at det kommer op at stå, for vi knokler på, for at det skal blive så godt som overhovedet muligt.

Hav en dejlig dag derude – eller derinde 🙂

No comments yet.

Skriv et svar