Udvid din regnskabshorisont med vores bøger om regnskab, bogføring og moms

Regnskabsskolen er mere end bare undervisning og kurser i regnskab, bogføring og økonomi m.m. Vi er også forhandler af velskrevne og informative bøger om regnskab, bogføring og moms.

Udvalget af bøger skifter af og til, når der kommer nye produkter til, og vi ønsker altid at afspejle den nyeste viden inden for regnskab, bogføring og moms etc., og derfor er bøgerne opdateret om deres respektive emner.

Inden for vores udvalg af bøger, der er perfekte for bogholdere såvel som for selvstændige, finder du også vores bogpakker. Vores Startpakke omfatter fire bøger om bl.a. regnskab, bogføring og moms, og du kan få dem som fysiske/trykte bøger eller som e-bøger.

Et godt udvalg af Regnskabsskolens bøger om bogføring

Hvis du specifikt leder efter bøger om bogføring, så er du havnet på den helt rigtige hjemmeside. Blandt vores mange bøger om bl.a. regnskab og moms finder du også bøger om bogføring. Da bøgerne er velskrevne og informative, er de oplagte til både erfarne bogholdere og personer, der er nye i faget, eller som driver selvstændig virksomhed.

Vores bogføringsbøger omfatter følgende:

Alle tre ovennævnte bøger er skrevet af Anette Sand, der er stifter af Regnskabsskolen og skolens tidligere ejer. Hun har skrevet flere bøger om bogføring, regnskab og økonomi. Bøgerne om bogføring er lette at læse og forstå, og de er hurtigt læst, da de er på mellem 70-140 sider.

Vi tilbyder gode priser på bøger om regnskab m.m.

Et regnskab kan være stort og uoverskueligt, og hvis du har svært ved at finde ud af, hvordan du får helt styr på regnskabet i din egen virksomhed eller den virksomhed, du arbejder for, er dét at læse en af vores bøger et godt sted at starte.

Regnskabsskolens udvalg af bøger omfatter også bøger om bl.a. regnskab. Eksempelvis kan du købe bogen ‘Forstå dit regnskab – og dine konkurrenters’. Du får rabat på bogen både som e-bog og trykt bog, hvis du køber begge samtidig.

Hvis du vil lære mere om moms, bliver du meget klogere på emnet ved at læse vores bøger om moms

Moms er ikke altid simpelt. Hvis du gerne vil lære mere om moms, så har du glæde af at læse vores bøger om moms. Bogen ‘Skat og moms – får du dine fradrag?’ er en dybdegående gennemgang af, hvad du kan få moms tilbage af, men den gennemgår også skattefradrag. Bogen omhandler både skat og moms, da disse to ting oftest følges ad, når man sidder med den daglige bogføring. Du har dermed glæde af at læse én bog, der omhandler begge emner, i stedet for at læse to om hvert sit emne.

Bogen fås som e-bog eller trykt bog, og den indgår også i Chefpakken, Startpakken og Den store bogpakke.

Bliv stærk i skat ved at læse vores bog om skatteregler

At læse en bog om skatteregler kan klæde en medarbejder på, så han/hun kan arbejde med skat med en selvsikker tilgang. Vi forhandler to forskellige bøger om skat og skatteregler, og det er ‘Skat for selvstændige – med virksomhedsordningen’ og ‘Skat og moms – får du dine fradrag?’.

Køb vores bøger om regnskab, bogføring og moms m.m.

Når du køber bøger om regnskab, bogføring og moms på vores webshop, får du velskrevne og letlæselige bøger, der gør dig klog på bogens emne.

Vores dygtige medarbejdere har bl.a. skrevet momsbøger, bøger om regnskab, bøger om bogføring, bøger til bogholdere, bog om skatteregler og håndbog for nye chefer. Flere af bøgerne indgår i en bogpakke, så der er penge at spare.