Til dig der mangler et kursus i bogholderi: Vi afholder et fleksibelt bogholderkursus online

Når du skal klare den løbende bogføring i den virksomhed eller institution, som du er ansat i – eller hvis du er selvstændig – er det afgørende, at du har den rigtige viden, sådan at du udfører dit arbejde korrekt. Hvis der er fejl i regnskabet, kan det have store konsekvenser. Derfor er det vores mission at hjælpe dig, sådan at du kan hjælpe dig selv/din virksomhed.

Vi afholder bogholderkursus online såvel som ved fysisk fremmøde. Der er ikke nogen begrænsning i forhold til eksamen og diplom for de to undervisningsformer, så du skal vælge vores fysiske kursus med fremmøde eller bogholderkursus online ud fra, hvad der passer dig.

Med et kursus som bogholder i bagagen står du stærkere i dit nuværende job samt i fremtidige jobs, og hos Regnskabsskolen kan du løbende tage et bogholderkursus online eller ved fysisk fremmøde, sådan at du bevarer dine gode kompetencer.

Vælg Regnskabsskolen, hvis du gerne vil have et bogholderikursus med diplom

Når du har gennemgået alle moduler af vores bogholderikursus, afsluttes forløbet med en fire timer lang eksamen, som foregår på vores adresse i Taastrup. Forud for dette har du enten deltaget i vores kursus i bogholderi ved fysisk fremmøde eller online. Du kan få et diplom efter dit afsluttede bogholderikursus, når du har bestået eksamen og selvfølgelig har deltaget i alle tre moduler.

Hos Regnskabsskolen har vi inddelt forløbet således:

  • Modul 1: Grundkursus i bogføring (varighed 6 dage)
  • Modul 2: Løn- og personaleadministration i bogholderiet (varighed 3 dage)
  • Modul 3: Økonomistyring og årsafslutning (varighed 7 dage)
  • Modul 4: Repetition, prøveeksamen og eksamen (varighed 3 dage – afsluttes med en firetimers eksamen)

Når du har bestået og har fået et diplom i hånden, kan du glæde dig over at have et fysisk bevis på, hvad du har lært. Det styrker din selvtillid inden for bogholderi, regnskab og økonomi m.m., og du står stærkere og er dermed bedre i stand til at løse regnskabs- og bogholderiopgaver på egen hånd. Jo mere du selv kan klare, desto mindre behøver du overlade til en revisor.

Læs mere om vores kursus i bogholderi her på vores hjemmeside.

Hvorfor du skal tage en bogholderuddannelse (online eller ved fremmøde) hos Regnskabsskolen

Der er mange grunde til, at du skal tage en bogholderiuddannelse hos Regnskabsskolen. Ved at deltage i vores bogholderuddannelse, kan du selv vælge, om det skal være online eller med fremmøde. Vi tilbyder flere forskellige datoer for holdstart af modul 1, og vores undervisning er fleksibel og varetages af dygtige folk inden for regnskab.

Det er kun os hos Regnskabsskolen, der udbyder en samlet bogholderuddannelse, og det har vi gjort siden 2008. Det vil sige, at vi har masser af viden og erfaring inden for bogholderi og regnskab, men vi har også stor indsigt i andre relaterede emner, da vi er en del af Ri Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Vi samarbejder tæt med Ri Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, og det kan vi bl.a., fordi vi har samme adresse og ejerkreds som dem.

Andre årsager til at tage vores bogholderuddannelse online eller ved fremmøde er, at der bliver taget godt hånd om dig under hele forløbet. Vi stiller visse værktøjer til rådighed, og når du tager vores bogholderuddannelse, får du undervisningsmateriale enten fysisk eller digitalt (inklusive relevante bøger).

Hvis bare du er online, kan du nemt tage vores bogholderkursus fra din egen pc

Når du deltager i vores bogholderkursus enten online eller ved fysisk fremmøde, kræver det blot, at du bruger en pc. Den skal have internetadgang og Excel, da vi bruger programmet i vores undervisning. Adgangen til bogføringsprogrammet sørger vi for.

På blot 11 uger kan du tage modul 1, 2 og 3 og afslutte med modul 4, hvor du får dit diplom.