Budget med budget123

Kurset er fyldt – tilmelding ikke mulig

Ring på 33330161 eller send en mail til post@regnskabsskolen.dk, hvis du gerne vil have en evt. afbudsplads.

Kom og vær med, når Regnskabsskolen og budget123 lærer fra sig om budgetter og budgetopfølgning fra bunden og fleksible rapporter, der går lige til sagen. Vi kommer rundt om både drifts- og likviditetskalkuler, så mødet er især velegnet for virksomheder, som skal fokusere på denne del af opgaven. Budget123 er et modul, som kan integreres direkte med e-conomic, og er velegnet for dig, som enten ikke er tilfreds med e-conomic eget budgetmodul men vil kunne mere, eller som er træt af arbejdsopgaven med manuelle budgetopfølgninger i regneark.

På seminaret introducerer vi dig for et system, der er designet til formålet, så du har alle forudsætninger for selv at arbejde videre efter seminarerne.

Program:

  • Kåre Månsson byder velkommen og fortæller om, hvorfor budgetter – og måske især budgetopfølgning – bør være en prioriteret opgave i alle virksomheder
  • Tim Hansson præsenterer budget123
  • Sådan laver du nemt avancerede rapporter

Der er indlagt en pause med sandwich undervejs, og vi slutter af med at oprette en gratis og uforpligtende prøve til hver af de max 25 deltagere.

Deltagelse er gratis, men hvis du melder dig og ikke kan komme, skal du melde afbud. Vi sender en reminder i ugen før mødet.

Tidspunkt: Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.00 – 18.30.

Sted: Regnskabsskolen, Wesselsgade 2, st., 2200 København N