Revisormappen og samarbejdet med revisor

795,00 DKK

Kategorier: ,

BEMÆRK: Vi har p.t. ikke nogen datoer for dette kursus i kalenderen, men du kan tage det som e-kursus – det finder du her: Revisormappen

Du kan undgå ekstraregninger hos din revisor, hvis det materiale, du afleverer er i orden. Denne aften gennemgår vi, hvordan man afslutter et regnskab, så det er klar til revision. Vi kommer rundt om

  • Aftalen med din revisor
  • Egenkontrol i bogholderiet
  • Afstemninger af debitorer, kreditorer, løn og finans
  • Privatforbrug, private indskud og hævninger
  • Varelager
  • Afskrivninger
  • Materialesamlingen til revisor

Du får en “revisormappe” med hjem, hvor der punkt for punkt beskrives, hvad du skal dokumentere, for at revisoren får materialet samlet og i en fornuftig stand.

Praktisk:

Kurset afholdes på Regnskabsskolen, Trekronergade 120, 1. sal, 2500 Valby. Der er masser af gratis parkeringspladser til dig der kommer i bil (bemærk, at der gælder andre parkeringsregler i dagtimerne), og det er i kort gåafstand fra Ny Ellebjerg Station:

Tid: Vi har p.t. ikke nogen datoer for kurset i kalenderen, men du kan tage det som e-kursus – det finder du her: Revisormappen

Kurser afholdes fra kl. 17.00 – 20.00.

Pris: 975 kr. + moms.

Priserne inkluderer undervisningsmateriale, kaffe/te og en sandwich i pausen.

Hvad siger andre om kurset?

“For en bogførings- og regnskabsnovice som undertegnede var Regnskabsskolens eftermiddagskursus i “Revisormappen” heldigvis meget praktisk anlagt.

Udover at give en forståelse af, hvordan man i afslutter et regnskab, så det er klar til revision, gav kurset en praktisk opskrift på organiseringen af de forskellige dokumenter, som anvendes i forbindelse med regnskabsafslutningen. Det var en utrolig lettelse i forhold til vores tidligere usikkerhed og små-kaos.

Revisorens julelys i øjnene, da han så den velorganiserede revisormappe, giver derudover forhåbning om en billigere revision.”

Torben Balchen, direktør, DanTrials ApS

Handelsbetingelser