Bogen om budgetter (pdf)

100,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Bogen er skrevet af Mathias Heinze og Steffen Tjerrild og er på 120 sider. Du kan bestille bogen og få den tilsendt som e-bog med det samme. Den trykte udgave er udgået

E-bog: 100 kr.

Bogen om budgetter er for dig, der er iværksætter, selvstændig, bogholder eller generelt er interesseret i en introduktion til mindre virksomheders budgettering. Bogen er skrevet i et let sprog med konkrete eksempler, der gør bogen mere overskuelig for læseren.

Bogen gennemgår generelle budgetteknikker og -metoder. Herunder etableringsbudgetter, driftsbudgetter og likviditets- og balancebudgetter. Derudover behandles bl.a. privatbudgettet og alternative former for budgetter i virksomheden – fx miljø- og medarbejderbudgetter.

Forfatterne viser, hvordan man opstiller og udarbejder alle slags budgetter i Microsoft Excel, hvilket gør det let og praktisk for læseren at begynde sin egen budgettering.

Til bogen hører et sæt skabeloner til Excel, som du får adgang til, når du har købt bogen. Skabelonerne giver dig mulighed for hurtigt at komme i gang med at budgettere for sin egen virksomhed.

Se bogens indholdsfortegnelse og læs indledningen ved at klikke her.