Tilbud

Håndbog for nye chefer

140,00 DKK270,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Bogen er på 321 sider og er skrevet af Regnskabsskolens Anette Sand. Du kan bestille bogen og få den tilsendt som e-bog med det samme eller som trykt bog førstkommende hverdag.

Trykt bog: 300 kr.  nu 200 kr.

E-bog: 195 kr. nu 140 kr.

Samlet: 397,50 kr. nu 270 kr.

Om bogen:
Hvad skal der stå i ansættelseskontrakten? Har mine medarbejdere ret til fri på barns første sygedag? Hvad er AES, AFU og AUB?

I Håndbog for nye chefer finder du de svar, du har brug for. Bogens fakta og illustrative eksempler giver hjælp og inspiration til at løse de udfordringer, du vil møde som arbejdsgiver, leder og chef.

Her er ingen højtravende indlæg om perfekte ledelsesteorier – bogen er skrevet for chefer, som har en virksomhed at drive og en hverdag, der skal fungere. Anette Sand giver konkrete forslag til, hvordan du skal gribe hverdagen som arbejdsgiver an – med vægt på de konkrete udfordringer omkring ansættelse, arbejdstid, løn og afskedigelse.

Anette Sand er stifter og direktør i Regnskabsskolen og underviser selvstændige i blandt andet løn og personaleadministration. Bogen afspejler både hendes egne erfaringer og de mange brugere af Regnskabsskolens services, som Anette har guidet igennem det ukendte farvand fra iværksætter til chef.

Klik her for at hente en smagsprøve, der består af indholdsfortegnelsen, hele kapitel 2 og stikordsregistret.

Bogen udkom første gang i 2011 – dette er en ny, revideret udgave, blandt andet opdateret med 2017-takster og med forord af Christian Ørsted.