Moms og momsfradrag – en guide til iværksættere og selvstændige

130,00 DKK255,00 DKK

Ryd
Varenummer: N/A Kategori:

Beskrivelse

Bogen er skrevet af John Hannover og Anette Sand, og er på 137 sider. Du kan bestille bogen og få den tilsendt som e-bog med det samme eller som trykt bog førstkommende hverdag.

Moms er ikke bare et spørgsmål om at betale, hvad du skal. Det handler også om at få de momsfradrag, du er berettiget til. I ’Moms og momsfradrag – en guide til iværksættere og selvstændige’ får du anvisninger på, hvordan momsen skal beregnes og afregnes.

Bogen starter med helt enkle momsberegninger og de principper, der ligger til grund for momsfradragene, og den har særlige afsnit om de mest stillede spørgsmål: Håndtering af moms  på personaleudgifter, kørsel og repræsentation, kunstnermoms, brugtmoms og udlægsmoms. Momsbehandlingen ved køb og salg i den øvrige verden behandles også, og du får et overblik  over, hvad denne arbejdsopgave indebærer.

Trykt bog: 190 kr.

E-bog:  130 kr.

Samlet: Køber du begge dele, får du 50 % rabat på e-bogen: 255 kr.

Se bogens indholdsfortegnelse og indledning her (åbner som pdf)

Bogen er skrevet af Anette Sand og John Hannover.

Anette Sand har igennem Regnskabsskolen undervist over 1.000 iværksættere i emner inden for bogføring, regnskab, løn og virksomhedsudvikling og er forfatter til en række bøger om emner inden for økonomi og administration.

John Hannover arbejder med iværksætterrådgivning og virksomhedsrådgivning og kommer fra en aktiv karriere som CEO i en svensk børsnoteret koncern.

Yderligere information

Bøger

, ,