Startpakken

331,00 kr.538,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Til dig, der skal i gang med din virksomheds regnskab, har vi samlet 3 bøger om bogføring, regnskabsforståelse, skat, moms og fradrag i én pakke med rabat, så du sparer 30 %. (Bemærk at rabatkoder derfor ikke kan bruges på denne pakke.)

Det får du:

  • Forstå dit regnskab
  • Iværksætteri for fattigrøve
  • Bogen om bogføring for begyndere
  • Skat og moms – får du dine fradrag (e-bog)

Du kan bestille bøgerne og få dem tilsendt som pdf’er med det samme eller som trykte bøger førstkommende hverdag.

Trykte bøger: 625 kr. 438 kr.

E-bøger: 473 kr. 331 kr.

Trykte bøger OG e-bøger: 769 kr. 538 kr.

(Har din virksomhed ansatte, eller  forventer du at få det, kan du med fordel vælge Chefpakken i stedet for.)

Forstå dit regnskab – og dine konkurrenters: Hvordan er et regnskab bygget op? Hvad er kapacitetsomkostninger? Hvad kan jeg bruge nøgletal til? Hvad tjener mine konkurrenter?

Forstå dit regnskab – og dine konkurrenters er en lille, let læst bog, som gennemgår væsentlige begreber, du skal kende til, hvis du arbejder med virksomheders regnskab og økonomi.

Hovedvægten er lagt på gennemgang af årsrapporten og beregning af nøgletal med praktisk vejledning i, hvad de forskellige nøgletal kan bruges til. Forfatteren opfordrer læseren til at
danne egne nøgletal som supplement til eller erstatning for de alment anerkendte nøgletal.

Klik her for at hente en smagsprøve, der består af indholdsfortegnelsen og de første par sider

Iværksætteri for fattigrøveIværksætteri for fattigrøve: Her deler Anette Sand, stifter af Regnskabsskolen, sine egne erfaringer med at starte en virksomhed uden at have en krone på lommen, og hun kan underbygge dem med cases fra sine kunder, hvor hun har indblik i bogholderiet.

Det kan godt lade sig gøre – det kræver bare hårdt arbejde!

Bogen kommer rundt om de opgaver, der ligger inden for økonomistyring, når man starter en ny iværksætter-virksomhed, og Anette deler gode råd til at slippe billigst muligt omkring mange af de udgifter, du møder som iværksætter.

Her kan du downloade indholdsfortegnelsen og indledningen (pdf)

Bogen om bogføring for begyndere: At bogføre vil sige at registrere virksomhedens økonomiske transaktioner, sådan at man kan holde rede på indtægter og omkostninger, beholdninger, tilgodehavender og gæld. Er du nystartet iværksætter eller sidder af andre grunde og skal bogføre for første gang, kan det måske virke overvældende. Der er nye ord, systemer og regler der skal læres, og en masse spørgsmål melder sig om bilag, debet og kredit, aktiver og passiver, kassekladde, lønbogføring osv.

Heldigvis behøver det ikke være så svært endda. Med Bogen om bogføring for begyndere bliver du klædt godt på til at bogføre selv. Du lærer at tilrettelægge bogføringsarbejdet fornuftigt, så du nemt får beregnet de korrekte tal til momsangivelsen, kan trække rapporter, får overblik over debitorer og kreditorer – og har et godt grundlag for at udarbejde årsregnskabet.

Se indholdsfortegnelsen og indledningen her

Skat og moms – får du dine fradrag?: Ofte handler bøger enten om skat eller om moms, men i hverdagen skal vi ofte tage stilling til både skat og moms på samme tidspunkt. Forfatterne har derfor i denne bog samlet reglerne for skat og moms på et sted.

Læseren får en grundbog i praktisk håndtering af moms og fradrag. Bogen giver en gennemgang af de almene regler og et omfangsrigt kapitel med svar på alle de mest stillede spørgsmål. Bogen er skrevet for den erhvervsdrivende, uanset om man er selvstændig eller driver virksomhed i selskabsform. Bogen er derfor også et opslagsværk til de daglige tvivlsspørgsmål.

Denne bog er udgået i trykt udgave (ny udgave på vej), så den får du med som pdf.

 

 

Handelsbetingelser