Tilbud

Bogholderkredsen: Nyt og unikt tilbud til selvstændige bogholdere

4.500,00 DKK 2.500,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Faglig opdatering, sparring, netværk – 5 eftermiddage med Anette Sand i Regnskabsskolen

Er du selvstændig bogholder? Vil du vide mere om, hvad der rører sig inden for vores fag, diskutere prisfastsættelse, kundeadministration og faglige emner med ligesindede? Kan du bruge inspiration fra eksperter til de tungere emner inden for bogholderiet?

Så er denne kursuskreds noget for dig. Kurset breder sig over hele paletten, så både vores kunders problemer og vores egen virksomhedsdrift kommer i fokus.

Vi mødes en eftermiddag om måneden i september, oktober, november, december og januar – hver eftermiddag har et særligt emne, og hver gang er der tid til både netværk, sparring og konkrete cases, som du måske bidrager med.

Emnerne for de faglige oplæg:

 • Vores kunder
  Hvor får vi dem fra, hvordan fastholder vi dem, administrationen, håndtering op til de store deadlines, prisfastsættelse.  Skal vi være eksperter i ét økonomisystem eller arbejde i det, kunden vælger? Fokus på den interne administration. Du får forslag til to gratis internetbaserede løsninger til kundeadministration demonstreret.
 • Egenkontrol i bogholderiet
  Hvordan kan vi opnå en høj sikkerhed i bogføringen? Gennemgang af de mest almindelige fejl og diskussion af konsekvenserne, når der sker betydelige fejl. Fokus på konkrete redskaber og arbejdspapirer. Du får et afstemningsskema i regneark med hjem, klar til brug.
 • Årsafslutning
  Gennemgang af de praktiske opgaver, der skal løses, når vi arbejder for selskaber og enkeltmandsvirksomheder uden VSO. Gennemgang af forskellige forløb og praktisk demonstration. Fokus på: Dokumentation og samarbejdet med revisor. Du får et dokumentationsredskab med hjem, som du kan bruge direkte i dine egne sager.
 • Skat for selvstændigt erhvervsdrivende
  Hvordan løser vi selvangivelsesopgaven? Hvornår skal kunden videre til revisor, og hvornår kan vi selv? Særligt fokus på: Aktuel skat og virksomhedsskatteordningen (VSO). OBS: Vi får besøg af statsautoriseret revisor Søren Revsbæk, som vil svare på alle de spørgsmål, Anette ikke mener ligger inden for hendes område.
 • Økonomi og ansatte i vores egen virksomhed
  Hvilke overvejelser skal vi gøre os, når vi skal have enten freelancere eller ansatte. Erfaringer med praktikanter, ansatte, freelancesamarbejde og overvejelser om nye former for samarbejde. Vi vender også pension, forsikring og andre økonomispørgsmål, som vi alle skal tage stilling til. Fokus på sammenhængen mellem risiko, økonomi og vores egne frihedsgrader. Du får tilrettet funktionærkontrakt med hjem, hvor alle de væsentlige ting i vores fag er medtaget.

Programmet for hver eftermiddag er:

13.00: Velkomst og fagligt oplæg
14.30: Kaffe, kage og netværk
14.45: Diskussion af oplæg
15.30: Aktuelle problemstillinger, cases eller masterclass
16.30: Tak for i dag

Til emnet ”Aktuelle problemstillinger, cases eller masterclass” vil vi lægge vægt på, at emnerne kommer fra deltagernes egne virksomheder. Du vil inden hver kursusdag blive tilbudt at sende eller medbringe de spørgsmål, du har – og har du en egnet sag, laver vi en masterclass ud af den.

BONUS:

Når du tilmelder dig, bliver du medlem af en lukket gruppe på Regnskabsskolens e-kursusplatform, hvor du hele tiden kan finde alt materialet, diskutere med de øvrige kursister mellem møderne og stille spørgsmål, som kan hjælpe dig videre i din hverdag.

Praktisk:

Datoer: 3/9, 10/10, 5/11, 3/12-18 og 7/1-19
Hver gang kl. 13.00-16.30.

Sted: Regnskabsskolen, Trekronergade 120, 2500 Valby
(240 meter fra Ny Ellebjerg station, gratis parkering i de omliggende gader).

Underviser: Regnskabsskolens stifter og direktør Anette Sand

Pris: Normalpris: 4.500 kr. Intropris: 2.500 kr. + moms.