Budget for virksomheder

2.450,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Budgetter kommer i mange ”farver”. Driftsbudgetter, aktivitetsbudgetter, balancebudgetter, likviditetsbudgetter og investeringsbudgetter er blot eksempler på, hvordan vi kan skabe et overblik over vores forventninger til fremtiden i vores virksomheder.

De er samtidig med til at vise, hvordan vi vil skabe vækst, vende en negativ trend eller blot holde virksomheden på den rette positive vej. Likviditetsbudgettet er så med til at vise, om vi har pengene til det, eller vi har et behov for yderligere kapital.

På kurset lærer du at benytte allerede færdige skabeloner for drifts-, likviditets- og balancebudgetter, og hvordan disse kan udvides eller indskrænkes, så vi har et godt overblik data- og grafik mæssigt.

Vi kommer rundt om følgende budgettyper:

  • Drift
  • Likviditet
  • Aktivitet
  • Investering
  • Finansiering
  • Afskrivning
  • Etablering
  • Og hvordan vi samler det hele …

Du lærer, hvordan du kan arbejde med et ”dash-board” til afrapportering til ledelsen omkring den økonomiske udvikling sat i forhold til budgettet for den tilsvarende periode.

Du får brugbare skabeloner med hjem, som du selv kan tilpasse din virksomhed, både hvad angår budgetter og ”dash-board”.

Regnskabsskolen planlægger at udgive en ny budgetbog – og den får du med i købet, når du har deltaget i kurset.

Kurset er relevant for virksomhedsledere og bogholdere, som gerne vil kunne tilbyde opdaterede og grundige budgetkalkuler.

Tid og sted
Find og vælg dato øverst på siden. Kurset afholdes kl. 9.00-15.30 i Regnskabsskolens lokaler på Trekronergade 120, 1. sal i Valby. Det er i kort gåafstand fra Ny Ellebjerg Station.

Hvis du kommer i bil, skal du være opmærksom på, at der er gratis men desværre tidsbegrænset parkering i området (3 timer uden mulighed for forlængelse) på hverdage kl. 8-19, men du kan i stedet parkere gratis ved f.eks. Sjælør station (6 minutters gang herfra) eller Valby Hallen (10 minutters gang herfra). Se evt. byens forskellige takstzoner her for at finde det bedste sted for dig at parkere.

Underviser: Birger Carlsen

Pris: 2.450 kr. + moms. Prisen inkluderer undervisningsmateriale, kaffe/te og frokost.

Handelsbetingelser