Politiet kommer i Regnskabsskolen – vil du med?

150,00 DKK

Kategori:

Fyraftensmøde om IT-kriminalitet – og hvordan vi forsvarer os mod den

Der foregår meget på nettet. Og mange virksomheder er blevet udsat for økonomisk kriminalitet. For eksempel identitetstyveri, CEO-fraud, phishing, ransomware, en falsk faktura eller misbrug af betalingskort.

Regnskabsskolen har i samarbejde med DANA inviteret Ida Lund fra LCIK – Landsdækkende center for IT-relateret økonomisk kriminalitet til at komme og fortælle om hendes arbejde med økonomisk kriminalitet mod virksomheder, og hvordan vi kan beskytte os mod det. Hvad er de mest almindelige typer, og hvordan bliver virksomhederne berørt?

Efter oplægget vil vi diskutere konkrete handlingsplaner, hvor Ida Lund hjælper os videre. Hvad skal vi tjekke? Hvad skal vi ændre? Og hvordan griber vi det an i praksis?

Fyraftensmødet henvender sig til virksomhedsejere og bogholdere, herunder selvstændige bogholdere, som har adgang til flere virksomheders bankoplysninger mv.

Dato: 12/2 2020
Tidspunkt: 16.30 – 19.00

Program

16.30: Ankomst, kaffe, te
16.45: DANA og Anette Sand fra Regnskabsskolen byder velkommen
17.00: Oplæg og gruppediskussion, ledes af Ida Lund fra LCIK – Landsdækkende center for IT-relateret økonomisk kriminalitet
18.00: Samlet opsamling, sandwich og mulighed for netværkeri.

Pris: 150 kr. + moms.

Sted: Mødet afholdes på Regnskabsskolen, Trekronergade 120, 1. sal, 2500 Valby. Det er i kort gåafstand fra Ny Ellebjerg Station.

Hvis du kommer i bil, skal du være opmærksom på, at der er gratis men desværre tidsbegrænset parkering i området (3 timer uden mulighed for forlængelse) på hverdage kl. 8-19, men du kan i stedet parkere gratis ved f.eks. Sjælør station (6 minutters gang herfra) eller Valby Hallen (10 minutters gang herfra). Se evt. byens forskellige takstzoner her for at finde det bedste sted for dig at parkere.