Revisormappen og samarbejdet med revisor

975,00 DKK

Varenummer: N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Du kan undgå ekstraregninger hos din revisor, hvis det materiale, du afleverer er i orden. Denne aften gennemgår vi, hvordan man afslutter et regnskab, så det er klar til revision. Vi kommer rundt om

  • Aftalen med din revisor
  • Egenkontrol i bogholderiet
  • Afstemninger af debitorer, kreditorer, løn og finans
  • Privatforbrug, private indskud og hævninger
  • Varelager
  • Afskrivninger
  • Materialesamlingen til revisor

Du får en “revisormappe” med hjem, hvor der punkt for punkt beskrives, hvad du skal dokumentere, for at revisoren får materialet samlet og i en fornuftig stand.

Praktisk:

Kurset afholdes på Regnskabsskolen, Trekronergade 120, 2500 Valby. Der er masser af gratis parkeringspladser til dig der kommer i bil, og det er i kort gåafstand fra Ny Ellebjerg Station:


Tid: Vælg dato øverst på siden.

Kurser afholdes fra kl. 17.00 – 20.00.

Pris: 975 kr. + moms.

Priserne inkluderer undervisningsmateriale, kaffe/te og en sandwich i pausen.

Hvad siger andre om kurset?

“For en bogførings- og regnskabsnovice som undertegnede var Regnskabsskolens eftermiddagskursus i “Revisormappen” heldigvis meget praktisk anlagt.

Udover at give en forståelse af, hvordan man i afslutter et regnskab, så det er klar til revision, gav kurset en praktisk opskrift på organiseringen af de forskellige dokumenter, som anvendes i forbindelse med regnskabsafslutningen. Det var en utrolig lettelse i forhold til vores tidligere usikkerhed og små-kaos.

Revisorens julelys i øjnene, da han så den velorganiserede revisormappe, giver derudover forhåbning om en billigere revision.”

Torben Balchen, direktør, DanTrials ApS

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Revisormappen og samarbejdet med revisor”