Værdiplanlægning – få mere ud af dine pensionspenge

0,00 DKK

Kurset er fuldt booket

Kategori:

Værdiplanlægning – få mere ud af dine pensionspenge

På dette gratis fyraftensmøde for selvstændige og bogholdere fortæller Kim Trebbien og Morten Olsen fra Söderberg & Partners, hvordan du bedst planlægger din pension økonomisk.

Det handler nemlig ikke bare om at sætte penge nok ind på en tilfældig pensionsordning. Faktisk sætter hver 5. dansker for meget ind på deres pensionsopsparing.

Værdiplanlægning er en udvidet pensionsanalyse, der oftest giver mellem 50.000 og 400.000 i udbytte – efter skat – alene ved at optimere de planer, du allerede har.

Mange selvstændige er økonomisk meget sårbare – både privat og i firmaet – når det gælder sygdom og pension, hvis de ikke selv har sørget for et sikkerhedsnet, der giver dem noget at leve af. Men hvordan det skal strikkes sammen, er ikke ens for alle.

Bogholdere giver ofte deres kunder det råd at sætte deres overskud ind på en pensionsordning sidst på året for at spare penge i skat, men det er ikke altid den rigtige løsning. Hvad er den rigtige løsning for netop dig?

En uvildig mægler varetager dine (eller din kundes) interesser – ikke pensionsselskabets. Med sådan en ved din side kan du derfor være sikker på, at have dine pensioner og sygdomsforsikringer det bedste sted for dig. De er helhedsorienterede og kigger ikke kun på din pensionsopsparing, men også på dine øvrige formueforhold som arv, testamente, bolig og skatteforhold.

Må vi bruge dig som dagens eksempel?

Kim tilbyder, at en af dagens deltagere kan sende ham sine data og blive brugt som eksempel på en værdianalyse i oplægget. Hvis det skal være dig, så send os en mail efter din tilmelding på post@regnskabsskolen.dk (uden dine formueoplysninger – dem udveksler du med Kim, hvis du bliver valgt), så vælger vi en case blandt jer, der melder jer.

Tid og sted

Mandag den 6. december kl. 16.30 i Regnskabsskolens lokaler på Trekronergade 120, 2500 Valby

 Kurset afholdes på Regnskabsskolen, Trekronergade 120, 1. sal, 2500 Valby. Der er masser af gratis parkeringspladser til dig der kommer i bil (bemærk, at der gælder andre parkeringsregler i dagtimerne), og det er i kort gåafstand fra Ny Ellebjerg Station:

Program

16.30: Ankomst og kaffe – Anette Sand byder velkommen

16:45: Kim Trebbien og Morten Olsen holder oplæg.

Vi holder en pause undervejs med lidt at spise.

19.00: Afslutning

Oplægsholderne

Kim Trebbien, Pensionsmægler

Morten Olsen, Forsikringsmægler