Startpakke 1: Læs dig til viden om dit regnskab

400,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Med startpakke 1 får du de vigtigste af Regnskabsskolens e-bøger om moms, skat, budgetter og fradrag, så du nemt kan danne dig et overblik og altid har et opslagsværk ved hånden.

 • Bogen om skat for selvstændige (e-bog)
  Relevant for alle, der driver selvstændig virksomhed. Her får læseren et overblik over de grundlæggende skatteregler, beregningen af indkomstskatten bliver gennemgået, og bogen behandler den populære og nogle gange attraktive virksomhedsskatteordning meget grundigt med gode beregningseksempler.
 • Moms og momsfradrag (e-bog)
  Moms er ikke bare et spørgsmål om at betale, hvad du skal. Det handler også om at få de momsfradrag, du er berettiget til. Her får du anvisninger på, hvordan momsen skal beregnes og afregnes.
 • Bogen om budgetter (e-bog)
  Lær hvordan man opstiller og udarbejder alle slags budgetter i Microsoft Excel på en måde som gør det let og praktisk for dig at komme i gang med din egen budgettering. Til bogen hører et sæt skabeloner til Excel.
 • Bogen om fradrag (e-bog)
  I Bogen om fradrag får du klare og kontante svar på spørgsmål, som de fleste selvstændigt erhvervsdrivende og virksomhedsledere har: Hvad må vi trække fra i virksomhedens skatteregnskab? Hvor står reglerne, og hvordan skal de fortolkes? En praktisk håndbog, som også er værd at læse igennem fra ende til anden, så du ikke snyder dig selv i skat.
 • Kompendium i Iværksætterøkonomi (e-bog)
  Et kompendium der gennemgår de grundlæggende spørgsmål vedrørende den økonomiske side af at starte egen virksomhed: Registrering af virksomheden, ændring af iværksætteres  forskudsregistrering hos SKAT, udarbejdelse af budget, organisering af regnskabsmaterialet og beregning af moms. Ikke en e-bog – du får kompendiet tilsendt med posten.

Pris
400 kr. + moms

Du får e-bøgerne tilsendt med det samme.

Spørgsmål?

Ring til os på 3333 0161, eller skriv til os her: