Startpakke 3: Klædt på til at klare det hele selv

6.500,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Startpakke 3 er velegnet, hvis du gerne vil bogføre selv hele vejen. Vi hjælper dig med alt lige fra at vælge det rigtige regnskabsprogram til din virksomhed og bogføre i det, til at lave et færdigt årsregnskab. Med individuel undervisning i netop det der er relevant for dig.

  • Indledende møde med en erfaren bogholder Du får hjælp til at vælge økonomisystem, evt. lønsystem, vi laver sammen en plan for brugen af din iværksætterpakke over det kommende stykke tid og udarbejder en arbejdsplan for bogholderiet i din virksomhed.
  • 3 aftenkurser i bogføring med e-conomic eller SummaSummarum Grundig gennemgang af økonomisystemets brugerflade, muligheder og praktiske anvendelse. Øvelse i at lave fakturaer, registrere betalinger og udskrive momsrapport. Du lærer at bogføre løn efter både Dataløns og Danløns lønrapporter og kontrollere, at alt er i orden i lønbogholderiet. Til sidst lærer du at lukke hele regnskabet selv med det korrekte skattemæssige resultat.
  • Individuel undervisning i bogføring af dine egne bilag 2 x 2 timers supplerende individuel undervisning med din personlige underviser fra Regnskabsskolen, så du får indarbejdet gode rutiner i dit daglige bogholderi. Afstemning af bank, momsafregning, lønbogføring – alt efter hvad du har mest brug for.
  • Stor e-bogspakke – de 6 e-bøger Bogen om bogføring for begyndere, Bogen om skat, Bogen om moms, Bogen om budgetter, Bogen om fradrag og Bogen om nøgletal – seks bøger, som klæder dig på til den økonomiske side af din virksomhed. Læs dem med det samme, eller brug dem som opslagsbøger.
  • Regnskabsskolens Kompendium i Iværksætterøkonomi Et kompendium der gennemgår de grundlæggende spørgsmål vedrørende den økonomiske side af at starte egen virksomhed: Registrering af virksomheden, ændring af iværksætteres  forskudsregistrering hos SKAT, udarbejdelse af budget, organisering af regnskabsmaterialet og beregning af moms.
  • I København – eller hele verden Kurser og møder finder sted i København eller som fjernundervisning, dvs. kommunikation via Skype/fjernskrivebord, så du kan være med, uanset hvor i verden, du bor.

Pris 6500 kr. + moms Starttidspunkt Du kan starte når det passer dig. Når du vælger startpakke 3, taler vi om, hvornår de forskellige kurser ligger, og hvornår du ønsker din individuelle undervisning. Du får e-bøgerne og kompendiet (pdf) tilsendt med det samme. Spørgsmål? Ring til os på 3333 0161, eller skriv til os her:

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Startpakke 3: Klædt på til at klare det hele selv”