Diplomkursus for bogholdere på blot 11 uger – eller i dit eget tempo på maks. 12 måneder

Vores diplomkursus for bogholdere opgraderer dine kompetencer, og med hjælp fra vores kurser i økonomi og regnskab kan du selvsikkert varetage dit job som bogholder.

Det fulde program vores for vores diplomkursus for bogholdere (med fysisk fremmøde) omfatter hele 19 kursusdage og strækker sig over 11 uger.

Kurset omfatter disse fire moduler:

  • Modul 1: Grundkursus i bogføring (6 dage. Grundkursus i bogføring, regnskab og økonomiforståelse)
  • Modul 2: Løn- og personaleadministration i bogholderiet (3 dage. Personaleadministration, lønberegning, lønbogføring og lønadministration)
  • Modul 3: Økonomistyring og årsafslutning (7 dage. Fokus på beregning af nøgletal, ledelsesrapportering, budgetarbejdet i virksomhederne og regnskaber med forskellige detaljeringsgrader)
  • Modul 4: Repetition, prøveeksamen og eksamen (3 dage. Bl.a. repetition med gennemgang af pensum og skriftlig eksamen)

At deltage i hele diplomkurset giver dig rabat. Men hvis du blot har brug for et enkelt modul eller to, er det også en mulighed. Du kan tilmelde dig det fulde kursus, eller du kan tilmelde dig et enkelt modul. Vær dog opmærksom på, at det kun er hele forløbet (og en bestået eksamen), der giver dig diplomet.

Gode grunde til at tage vores Diplomkursus for bogholdere med fysisk fremmøde

Hvis du gerne vil ud at være sammen med andre mennesker, samtidig med at du lærer en masse om regnskab og økonomi, så er det oplagt for dig at vælge vores diplomkursus for bogholdere, hvor der er fysisk fremmøde, og hvor du har mulighed for at skabe dig et godt netværk i branchen.

Der er holdstart for hele kurset flere gange i løbet af et år. Vi har typisk undervisning i København, men vores Diplomkursus for bogholdere bliver også afholdt i Trekantområdet. I fald at datoerne ikke passer dig, eller hvis du foretrækker at tage kurset hjemmefra eller fra din arbejdsplads, er vores onlinekurser også en mulighed.

Fleksibel undervisning hjemme fra din egen stue med vores Diplomkursus for bogholdere online

Uanset om du vælger kurset for bogholdere online eller med fysisk fremmøde, så er der tale om samme indhold og til den samme pris.

En af de få forskelle mellem at tage vores Diplomkursus for bogholdere online i stedet for at møde op fysisk er, at du kan tage de enkelte dele af kurset, når det passer dig.

En anden forskel er, at hvor kurset med fysisk fremmøde strækker sig over 11 uger, så har du ved onlinekurset adgang til materialer, programmer m.m. i et helt år. Med et helt år til at tage kurset i har du rig mulighed for at suge viden til dig og lave praktiske øvelser på egen hånd.

Vær opmærksom på, at eksamen foregår ved fysisk fremmøde på vores adresse i Taastrup. (Er det helt umuligt for dig, finder vi dog en onlineløsning.)

Tag dit diplomkursus for bogholdere hos Regnskabsskolen

Med et Diplomkursus for bogholdere i hånden er du i stand til at klare mange opgaver inden for regnskab og bogholderi.

Du skal tage et Diplomkursus for bogholdere hos os, hvis du gerne vil have genopfrisket din viden om og erfaring med bogholderi, og du kan eksempelvis gøre det for at stå stærkere som ledig, men du kan også tage vores Diplomkursus for bogholdere, når du allerede er i job. Så kan du på den måde styrke din faglighed.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål.