Efteruddannelse for bogholdere foregår enten online eller ved fysisk fremmøde

Har du enten diplom som bogholder, eller er du bogholder med tilsvarende kompetencer, så har vi den rette efteruddannelse til dig. Regnskabsskolen er her for at hjælpe dig med at blive selvkørende som bogholder, og det indebærer også, at du vil kunne løse mange opgaver, som en revisor ellers ville skulle klare.

Hos Regnskabsskolen tilbyder vi to uddannelser, som ruster dig som bogholder til at kunne løse specialiserede opgaver inden for økonomi og regnskab.

De to efteruddannelser for bogholdere, som vi tilbyder, er:

Du kan frit vælge mellem de to bogholderiefteruddannelser, og du er også meget velkommen til at tage begge kurser. Hvis du deltager på begge kurser, får du god rabat. Til begge kurser får du også materiale stillet til rådighed. Når du deltager på kurset ‘Årsrapport og oplysningsskema for selskaber’, får du en bog med.

For at få mest muligt ud af de praktiske øvelser på efteruddannelserne for bogholdere, skal du bruge en pc. Du skal helst medbringe din egen pc, men hvis du ikke har en, kan vi låne dig en på kurset.

Efteruddannelse for bogholdere med fysisk fremmøde, hvis du vægter det sociale

Vores to kurser ‘Årsrapport og oplysningsskema for selskaber’ og ‘Grundlæggende VSO for personligt ejede virksomheder’ er rettet mod bogholdere, der allerede har en masse viden om og erfaring med regnskab.

Bogholderiefteruddannelseskurset ‘Årsrapport og oplysningsskema for selskaber’ er et tredageskursus, der afholdes hos os på Regnskabsskolen i Taastrup. Vores efteruddannelseskursus for bogholdere, som vi kalder ‘Grundlæggende VSO for personligt ejede virksomheder’, er et endagskursus, og det foregår også på vores adresse i Taastrup.

Vores hold er forholdsvis små – f.eks. vil der maks. være 8 deltagere på vores efteruddannelse for bogholdere. Det garanterer, at du får rig mulighed for at få hjælp af underviseren.

Efteruddannelse for bogholdere online, hvis du gerne vil tage undervisningen derhjemme i dit eget tempo

Vi tilbyder et væld af kompetencegivende efteruddannelser og diplomkurser til bogholdere og andre, der arbejder med regnskab og økonomi. Hvis du rigtig gerne vil deltage i de fysiske efteruddannelser for bogholdere, men bor for langt væk eller af andre årsager foretrækker online efteruddannelse, så skal du ikke gå glip af noget. Vi tilbyder nemlig en bred vifte af efteruddannelser for bogholdere online såvel som offline.

Når det gælder online efteruddannelser for bogholdere, har vi følgende uddannelser og kurser, som du kan tilmelde dig:

  • Bogføring med Billy
  • Bogføring med e-conomic
  • Regnskabsskolens Diplomkursus for bogholdere (alle 4 moduler af Diplomkursus for bogholdere)
  • Grundkursus i bogføring som e-learning (Diplomkursus for bogholdere modul 1)
  • Løn- og personaleadministration i bogholderiet (Diplomkursus for bogholdere modul 2)
  • Økonomistyring og årsafslutning som e-learning (Diplomkursus for bogholdere modul 3)

Da vores udvalg af efteruddannelser for bogholdere, hvor det meste foregår online, spænder bredt, kan du derfor specialisere dig eller få et grundigt og omfattende diplomkursus.

Og vi får hele tiden mere på programmet. Kontakt os gerne, hvis du er på udkig efter noget bestemt – så kan vi helt sikkert strikke det sammen til dig.

Regnskabsskolen – din genvej til efteruddannelse for bogholdere

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få efteruddannelse, der er oplagt for bogholdere, så er vi den rette virksomhed. Vi er nemlig specialister i økonomi og regnskab, og vores dygtige undervisere tager godt hånd om dig og din læring, uanset om du vælger bogholderiefteruddannelse med fysisk fremmøde eller online.

Vælg mellem vores to efteruddannelser for bogholdere med fysisk fremmøde eller tag et af vores onlinekurser for bogholdere.

Vores virksomhed ligger blot 3 minutters gang fra Høje Taastrup station, og du kan også parkere gratis i nærheden uden tidsbegrænsning.