Foredrag og peptalks

Anette holder foredrag om økonomiBook Anette Sand til et foredrag eller en peptalk i forbindelse med dine arrangementer. Du får inspiration med fart på – og en unik formidling af vanskelige emner på en måde, hvor alle deltagerne synes, det er relevant, interessant og praktisk anvendeligt.

Anettes oplæg kan tage udgangspunkt i netop jeres behov, og omdrejningspunktet kan for eksempel være:

Din første medarbejder

Hvad vil det sige at få sin første medarbejder? Hvilke krav er der til dig og din virksomhed – og hvordan håndterer du udfordringerne i praksis? Lær om de administrative begreber, personaleadministration og lønbehandling. Og hør Anettes erfaringer om, hvordan man kan komme igennem konflikter og uventede begivenheder, og måske også lidt om, hvordan man i hvert fald ikke skal gøre.

Iværksætteradministration for begyndere

Kom og hør, hvad du kan, skal og må i din nye virksomhed. Med udgangspunkt i masser af eksempler fra den virkelige verden, fortæller Anette Sand om alle de regler og krav, du møder, når du starter som selvstændig.

Hvad er kravene til regnskabsmaterialet? Kan du bogføre selv, eller skal du have hjælp udefra? Er der brug for en revisor? Hvilket regnskabsprogram skal du vælge?

Hvordan er regnskabet bygget op? Hvad må man trække fra? Og hvordan gør man det?

Årsregnskab og selvangivelse

Alle selvstændige har et årsregnskab og skal aflevere en selvangivelse. Og det er slet ikke så svært endda. Måske kan du gøre det selv.

Kom og få begreberne gennemgået fra A til Å. På et letforståeligt dansk og med konkrete eksempler, kommer Anette Sand i sit oplæg rundt om alle de elementer, som du som selvstændig skal tage stilling til, når dit årsregnskab lukkes.

Få styr på afskrivninger, anlægskartotek, B-skat, udlæg, indskud, privatforbrug, blandede driftsmidler og alle de andre.

Hvad siger andre om Anettes foredrag?

“Anette er en meget vidende, men også meget dygtig underviser. Hun viser iværksættere i hvad de skal have styr på i regnskabet – og er en kapacitet som foredragsholder, pædagogisk og energisk.”
Jesper Breindahl, Dana

Ring til os på tlf. 33330161 for at høre nærmere, hvis du vil booke Anette til et foredrag.