Kom i gang som iværksætter

Vi hjælper dig godt i gang med regnskab og økonomi. Her kan du se vores tilbud til nye iværksættere:

Gratis informationsmøder for iværksættere

Vi afholder gratis informationsmøder for iværksættere cirka en gang månedligt.

Brug et par timer i godt selskab på at tale om regnskabsarbejdet i nye virksomheder. Hør om kravene til regnskab og bogholderi, regnskabsprogrammer, skat, private indskud og meget mere.

Du kan på mødet stille spørgsmål om alt hvad du vil vide vedrørende bogføring, regnskab og administration, og vi fortæller om, hvordan vi arbejder med sagerne og gør et bravt forsøg på at overbevise dig om, at regnskab i iværksættervirksomheder både er en let og spændende arbejdsopgave.

Tilmeld dig et gratis informationsmøde her

Iværksætterkursus

Bogføring for begyndere

Her har du mulighed for at lære at bogføre dine egne bilag på aftenkursus:

Du kan også lære at bogføre via vores onlinekurser i regnskab og bogføring

Bøger for iværksættere

Iværksætteri for fattigrøveIværksætteri for fattigrøve: Her deler Anette Sand, stifter af Regnskabsskolen, sine egne erfaringer med at starte en virksomhed uden at have en krone på lommen, og hun kan underbygge dem med cases fra sine kunder, hvor hun har indblik i bogholderiet.

Det kan godt lade sig gøre – det kræver bare hårdt arbejde!

Bogen kommer rundt om de opgaver, der ligger inden for økonomistyring, når man starter en ny iværksætter-virksomhed, og Anette deler gode råd til at slippe billigst muligt omkring mange af de udgifter, du møder som iværksætter.

Bogen suppleres af en hjemmeside, hvor du kan hente arbejdsskemaer, aktuelle satser og flere tips og ideer. Du får her overblikket over, hvad du skal tage dig af vedrørende budget, bogføring, regnskab og økonomi, hvis du starter som iværksætterfattigrøv.

Startpakke:
 Til dig, der skal i gang med din virksomheds regnskab, har vi samlet 3 bøger om bogføring, regnskabsforståelse, skat, moms og fradrag i én pakke med rabat, så du sparer 30 %. (Bemærk at rabatkoder derfor ikke kan bruges på denne pakke.)

Er det ikke lige nu?

– så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Som abonnent får du vores e-kursus Virksomhedsøkonomi for begyndere, og du får desuden iværksætterhåndbogen Iværksætter 2020 – en pdf med kort og kontant information om vigtige emner som budget, regnskab, administration, løn, fradrag og meget mere – og en rabatkode der giver dig 10 % på vores bøger og regnskabskurser.

Og så holder vi dig naturligvis orienteret om nye kurser/datoer:

Tilmeld dig her

Navn
E-mail