Kom i gang som iværksætter

Her kan du se vores tilbud til nye iværksættere

Gratis informationsmøder for iværksættere

Vi afholder gratis informationsmøder for iværksættere cirka en gang månedligt.

Brug et par timer i godt selskab på at tale om regnskabsarbejdet i nye virksomheder. Hør om kravene til regnskab og bogholderi, regnskabsprogrammer, skat, private indskud og meget mere.

Du kan på mødet stille spørgsmål om alt hvad du vil vide vedrørende bogføring, regnskab og administration, og vi fortæller om, hvordan vi arbejder med sagerne og gør et bravt forsøg på at overbevise dig om, at regnskab i iværksættervirksomheder både er en let og spændende arbejdsopgave.

Tilmeld dig et gratis informationsmøde her

Iværksætterkursus30-dageskursus i iværksætteri – med fokus på økonomi

Vi er gået sammen med Nyledige om kurset Iværksætteri med fokus på økonomi.

Overvejer du at starte en virksomhed? Eller skal du arbejde i en ung virksomhed? Så har du nu mulighed for at deltage i et 6-ugerskursus i iværksætteri med særlig fokus på den økonomiske del.

Vi kommer rundt om iværksætterøkonomien set fra mange sider og med mange forskellige eksempler, og du får mulighed for at arbejde med økonomien i din egen iværksættervirksomhed, hvis det er relevant for dig.

Efter kurset vil du være i stand til at arbejde professionelt med budgetter – for eksempel etablerings-, drifts- og likviditetsbudgetter til brug i virksomheden. Du vil kunne organisere arbejdet i bogholderiet og have erfaring med praktisk bogføring i e-conomic. Du vil have overblik over opgaverne i forbindelse med årsafslutningen i bogholderiet og følge materialet til dørs. Herudover vil du have fået en håndfuld redskaber, som er nyttige i kommunikationen omkring virksomheden, og få lejlighed til at øve dig i præsentation af virksomhedens idé, produkter og – hvis du vil – forretningsplan.

Kurset foregår online med daglige møder med underviseren og kortere eller længere faglige oplæg. Herudover er der videoinstruktioner, opgaver med løsninger, og du får masser af gode opslagsbøger, du kan bruge både i undervisningen og senere.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere her, hvor du også kan tilmelde dig: Iværksætteri med fokus på økonomi

Obs! Du behøver ikke være ledig for at gå på kurset.

Er det ikke lige nu?

– så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Som abonnent får du vores e-kursus Virksomhedsøkonomi for begyndere, og du får desuden iværksætterhåndbogen Iværksætter 2020 – en pdf med kort og kontant information om vigtige emner som budget, regnskab, administration, løn, fradrag og meget mere – og en rabatkode der giver dig 10 % på vores bøger og regnskabskurser.

Og så holder vi dig naturligvis orienteret om nye kurser/datoer:

Tilmeld dig her

Navn
E-mail