Kom i gang som iværksætter

Vi hjælper dig godt i gang med regnskab og økonomi. Her kan du se vores tilbud til nye iværksættere:

Iværksætterkursus

Grundlæggende regnskabsforståelse og økonomistyring – overblik over elementerne i dit (og dine konkurrenters) regnskab

1-dagskursus for iværksættere og selvstændige – både dig, som bruger en bogholder/revisor, og dig, som selv bogfører dit regnskab. Kræver ingen særskilt økonomisk baggrund.

Her lærer du at forstå dit regnskab – fra bilag til færdig årsrapport.

Læs alt om kurset her: Grundlæggende regnskabsforståelse og økonomistyring – overblik over elementerne i dit (og dine konkurrenters) regnskab

Bogføring for begyndere

Her har du mulighed for at lære at bogføre dine egne bilag på aftenkursus:

Du kan også lære at bogføre via vores onlinekurser i regnskab og bogføring

Bøger for iværksættere

Iværksætteri for fattigrøveIværksætteri for fattigrøve: Her deler Anette Sand, stifter af Regnskabsskolen, sine egne erfaringer med at starte en virksomhed uden at have en krone på lommen, og hun kan underbygge dem med cases fra sine kunder, hvor hun har indblik i bogholderiet.

Det kan godt lade sig gøre – det kræver bare hårdt arbejde!

Bogen kommer rundt om de opgaver, der ligger inden for økonomistyring, når man starter en ny iværksætter-virksomhed, og Anette deler gode råd til at slippe billigst muligt omkring mange af de udgifter, du møder som iværksætter.

Bogen suppleres af en hjemmeside, hvor du kan hente arbejdsskemaer, aktuelle satser og flere tips og ideer. Du får her overblikket over, hvad du skal tage dig af vedrørende budget, bogføring, regnskab og økonomi, hvis du starter som iværksætterfattigrøv.

Startpakke:
 Til dig, der skal i gang med din virksomheds regnskab, har vi samlet 3 bøger om bogføring, regnskabsforståelse, skat, moms og fradrag i én pakke med rabat, så du sparer 30 %. (Bemærk at rabatkoder derfor ikke kan bruges på denne pakke.)

Er det ikke lige nu?

– så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Som abonnent får du vores e-kursus Virksomhedsøkonomi for begyndere, og du får desuden iværksætterhåndbogen Iværksætter 2022 – en pdf med kort og kontant information om vigtige emner som budget, regnskab, administration, løn, fradrag og meget mere – og en rabatkode der giver dig 10 % på vores bøger og regnskabskurser.

Og så holder vi dig naturligvis orienteret om nye kurser/datoer:

Tilmeld dig her

Navn
E-mail