Inkassoservice

Regnskabsskolen har et samarbejde med Advokaternes Inkasso Service (AIS). Det betyder, at du kan få 33 % i rabat på deres 3-årige inkassoløsning.

Er du kunde hos os, så spørg din bogholder, hvordan vi kan hjælpe dig.

e-conomic, Dinero og Billy Regnskabsprogram er integreret med Advokaternes Inkasso Service

Er du e-conomic eller Dinero-bruger, kan du sende dine fakturaer til inkasso ved at oprette dig hos CloudCollect. Har du spørgsmål vedrørende brugen af CloudCollect, kan du ringe på telefon 66 80 40 40. Bruger du Billy Regnskabsprogram, kan du sende dine fakturaer til inkasso direkte fra Billy.

Kan det betale sig at benytte advokat?

Advokaternes Inkasso Service beregner kun et salær, hvis de inddriver dit fakturakrav. Salæret består af 10% af dit oprindelige krav samt de renter, gebyrer og salærer, som skyldner skal betale. Med andre ord beholder du 90 % af dit krav, og servicen koster ikke noget, såfremt dit krav ikke bliver inddrevet.

Hvad adskiller advokater fra et inkassofirma?

Fordelene ved at benytte en advokat til inkasso er mange herunder, at de kan inddrive krav over 100.000 kr. og sager med indsigelser, dvs. hvor skyldner ikke mener, at du har krav på betaling.

I dette gæsteindlæg på Anettes blog, kan du læse mere om, hvordan du skal forholde dig, hvis skyldner er uenig i dit krav. Artiklen er skrevet af Torben Stohn, som er chef for Advokaternes Inkasso Service

Hvordan foregår inkasso?

Hvis skyldner trods rykkerbreve, inkassobrev og telefonopringning ikke betaler, kan du få dit krav indbragt for fogedretten. Beregn hvad det koster at gå i fogedretten.

Har du spørgsmål om inkasso?

Hvis du har spørgsmål om inkasso, kan du kontakte Advokaternes Inkasso Service på telefon: 88 53 55 53 eller på mail: info@inkassoadvokat.dk

Skal vi tage os af det for dig, så kontakt Regnskabsskolen på post@regnskabsskolen.dk