Tag et kursus i regnskab blandt vores kvalificerende regnskabskurser

At lave og undervise i regnskab er vores levebrød. Derfor tilbyder vi hos Regnskabsskolen regnskabskurser. Vores virksomhed eksisterer for at gøre det nemmere for dig at være selvstændig. Vi klæder dog ikke kun selvstændige på, men vi hjælper også bogholdere og revisorer       virksomheder, hvor der er behov for genopfriskning af regnskabsfærdigheder.

Vores regnskabskurser kan foregå enten online eller ved fysisk fremmøde. Vi holder til i Storkøbenhavn, så hvis du er i området, er det praktisk for dig at komme ind på vores adresse til et kursus i regnskab. Vi afholder dog også af og til kurser andre steder i Danmark, herunder Trekantområdet.

Vi kan som sagt også tilbyde regnskabskursus online, så hvis du vil spare transporten – eller hvis du eksempelvis har base i Nordjylland – så klarer vi undervisningen elektronisk.

Fordele ved at deltage i vores regnskabskursus online

Undervisningen kan tilrettelægges, sådan at den passer til dig, og du bestemmer selv, om du vil tage vores online regnskabskursus over kortere eller længere tid. Alternativt kan du deltage i vores fysiske kursus i Taastrup.

Fordelene ved at vælge onlineundervisning, når du tager vores regnskabskursus, er bl.a., at du snarest muligt kan komme tilbage til dit arbejde og dermed komme i gang med at bruge den viden, du har lært på vores online regnskabskursus.

En anden fordel er, at du sparer tid og penge ved ikke at skulle transportere dig. Vores dygtige undervisere er vant til at afholde regnskabskurser online, og derfor er du i trygge hænder hos os, uanset om du møder op fysisk eller deltager i vores online regnskabskursus.

Vores grundlæggende regnskabskursus for begyndere

Der er mange ting at tage hensyn til, når man arbejder som bogholder eller revisor, og hvis du enten er ny i faget eller gerne vil have genopfrisket de grundlæggende ting inden for regnskab, så kan du tage vores 6-dages grundlæggende regnskabskursus for begyndere. Du kan læse mere om vores regnskabskursus for begyndere her på vores hjemmeside.

Regnskabskursus for selvstændige inden for økonomi og regnskab

Som selvstændig er du formentlig meget på egen hånd. Medmindre du har et godt netværk af dygtige personer, som ved mere om økonomi og regnskab, end du gør, så er du nødt til at tage et kursus. Du kan eksempelvis tage vores regnskabskursus for selvstændige, hvor vi har fokus på økonomi og regnskab.

Ansatte i privatejede virksomheder og offentlige institutioner kan ligeledes have stor glæde af at tage vores kursus i økonomi og regnskab, men som selvstændig er det vigtigt, at du har styr på det hele, da der kun er dig til at stå til ansvar for dit regnskab.

Læs også vores bog “Skat og moms – får du dine fradrag?”, som er særligt nyttig for selvstændigt erhvervsdrivende. Det er et godt supplement til vores regnskabskursus for selvstændige.

Meget mere end kursus i regnskab – regnskabskursus, specialistviden inden for økonomi m.m.

Hos Regnskabsskolen spænder vi fra grundlæggende viden om regnskab til specialiseret viden inden for afslutning af årsregnskab og viden om virksomheders interne IT-politikker samt indsigt i officielle krav til bl.a. GDPR.

Med et regnskabskursus fra Regnskabsskolen vil du kunne løse dine administrative og økonomiske opgaver på egen hånd, sådan at du med selvsikkerhed kan lave regnskaber. Vores hjemmeside byder på viden om regnskab og økonomi, og du kan også læse vores kompetencegivende bøger samt deltage i vores omfattende regnskabskurser.