Bogføring med e-conomic

Søger du et grundkursus i at bogføre med e-conomic, er Regnskabsskolen stedet for dig. Vi kan også undervise dig, der er mere erfaren. Vi tilbyder nemlig undervisning i e-conomic på alle niveauer. Her får du en oversigt over mulighederne.

Aftenkurser – kom godt i gang

Modul 1: Kom godt i gang med e-conomic (klik for at læse mere)
Lær de grundlæggende bogføringsprincipper, og hvordan du bruger e-conomic. Du får gode værktøjer med hjem og lærer, hvordan du kan klare bogføringen uden unødigt tastearbejde.

Modul 2: Moms, løn og private hævninger (klik for at læse mere)
Du lærer at tjekke og ændre momskoder, bogføre løn efter både Dataløns og Danløns lønrapporter og kontrollere, at alt er i orden i lønbogholderiet.

Modul 3: Årsafslutning i bogholderiet (klik for at læse mere)
Årsafslutning – fra bogført materiale til den udvidede selvangivelse.

Køb alle 3 moduler med rabat – spar 1190 kr. (Klik for at læse mere)

Dagkurser – bliv bogholder på 11 uger

Vi tilbyder Danmarks bedste samlede uddannelse for bogholdere. Den kan du læse mere om her: Diplomkursus for bogholdere.

I hele forløbet bruger vi e-conomic i undervisningen. Vi lægger ud med 6 dages grundkursus i bogføring, og vi starter helt fra grunden. Grundkurset kan du tage, uanset om du er interesseret i hele diplomforløbet eller ej.

Grundbogen

Vil du bare stille og roligt have en indføring i at bogføre med e-conomic hjemme hos dig selv, kan du købe Bogen om bogføring med e-conomic her. Bogen er skrevet for absolut begyndere og giver en grundig indføring i bogføringsprincipperne.