Bogfør-med-aftaler

Hjælp til at gøre det selv

Du behøver ikke at efterlade dine bilag hos os. Du kan vælge en bogfør-med-aftale, hvor du bliver hos os på kontoret og hjælper til med bogføringen. Det er en meget effektiv måde at få regnskabet ajourført på, fordi alle tvivlsspørgsmål bliver opklaret med det samme.

Ydermere får du indblik i arbejdsgangen og de valg, man ind imellem må træffe i bogholderiet. Så kan du selv overtage bogføringsopgaven, når og hvis det passer ind i din virksomheds udvikling.

Hver gang får du en ajourført balance og andre relevante rapporter, f.eks. momstal, med hjem. Og en backup af dit regnskab.

Sådan foregår det:

Book et møde, hvor vi hilser på hinanden og aftaler, hvordan det hele skal foregå.  Vi giver en kop kaffe og et overblik over dine muligheder.

Hvis du vælger en bogfør-med-aftale, aftaler vi tid fra gang til gang. Hvor hyppigt – og hvor lang tid – afhænger af dit regnskabs omfang. Nye iværksættere, som ikke har så meget gang i forretningen endnu: Det tager 1-3 timer pr. kvartal. Prisen er som udgangspunkt 675 kr. i timen. Tiden er super effektiv – og du får både et færdigt momsregnskab (årsregnskab) og nyttig viden om både dit eget regnskab og reglerne, vi arbejder efter, med hjem.

Ring til os på 3333 0161, eller skriv til os her:

  • Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Regnskabsskolen må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, og hvordan du kan kontakte Regnskabsskolen og/eller klage, i vores persondatapolitik.