Løbende bogføring

Hvad passer til dig?

Der er flere forskellige måder at få bogholderiet ordnet på, afhængigt af din virksomheds størrelse.

Lille aktivitet og styr på tingene – kvartalsvis bogføring:

Du afleverer bilag og andet materiale kort efter at kvartalet er sluttet. Vi laver bogføringen og sender dig en råbalance. Muligvis laver vi også en aftale om at lave årsregnskabet sammen med dig. Denne metode er velegnet for firmaer meget lille aktivitet (læs: få posteringer), hvis du  har styr på dine ting og har et overblik over din økonomi i øvrigt. Du kan også hjælpe ved at være med – læs om Regnskabsskolens bogfør-med-aftaler her.

Stor aktivitet og evt. ansatte – ugentlig eller månedlig bogføring:

Du afleverer – vi bogfører, som ovenfor. Fordelen ved at være ajour månedligt eller oftere er, at du kan bruge det materiale, vi leverer, til at vurdere likviditet og andre økonomiske spørgsmål. Du får en fast kontaktperson, som efterhånden vil være godt inde i dit regnskab. Månedlig bogføring er det mest hensigtsmæssige, hvis der er mange aktiviteter i firmaet og/eller ansatte medarbejdere.

Gør det meste selv – en billigere løsning:

Du laver det meste af arbejdet selv, de første par gange sammen med en bogholder fra Regnskabsskolens bogholderi. Herefter kommer du forbi en gang kvartalsvis, hvor vi gennemgår materialet og bogfører sammen. Det kræver mere af din tid, men den løbende bogholderregning bliver mindre, og du beholder det samlede overblik, når du selv bogfører bilagene.

Ring til os på 3333 0161, eller skriv til os herunder – eller kom til et af vores gratis informationsmøder

  • Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Regnskabsskolen må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, og hvordan du kan kontakte Regnskabsskolen og/eller klage, i vores persondatapolitik.