Regnskabstrawling ©

Regnskabsskolens bogholderi omdanner bunker af papir til færdige regnskaber!

Hvis det ind imellem går for stærkt, kan det hænde, at papirbunkerne vokser. Så kommer rykkerne, gebyrerne, renterne – og en masse besvær, de fleste helst vil være foruden.

Her kan Regnskabsskolens regnskabstrawling© hjælpe: Vi gennemgår materialet fra en ende af, helt til bunds og for så lang en periode, der er brug for. Og ender op med et færdigt perioderegnskab, klar til afregning eller aflevering til revisor. Du får overblik og frigjort kræfter til det væsentlige. Du er med i processen – der er beslutninger at træffe og oplysninger at give – og du ender op med et grundlag, som gør det lettere for dig selv at fortsætte regnskabsarbejdet eller at overlade det til en bogholder.

Hvis du vælger at Regnskabsskolens bogholderi fremover skal bogføre for dig, har du samtidig sparet opstartsomkostningerne. Prisen på Regnskabstrawling© varierer meget efter materialets tilstand.

Du er velkommen til at aftale tid til et møde, hvor vi kigger på sagerne og giver et overslag på prisen.

Ring til os på 3333 0161, eller skriv til os her:

  • Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Regnskabsskolen må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, og hvordan du kan kontakte Regnskabsskolen og/eller klage, i vores persondatapolitik.