Dybdegående bogføringskursus online eller ved fysisk fremmøde

Hos Regnskabsskolen har vi fokus på at hjælpe selvstændigt erhvervsdrivende og andre, der f.eks. arbejder som bogholder eller revisor. Regnskabsskolen giver dig den rette viden, sådan at du på egen hånd kan stå for alle de opgaver, du ønsker at klare selv. Vi er her for et hjælpe dig, og det gør vi blandt andet via vores online bogføringskursus.

Vi afholder bogføringskurser online såvel som ved fysisk fremmøde, men her har vi størst fokus på vores online bogføringskursus, da det er tilgængeligt for alle, uanset hvor i landet de bor.

Når du tager vores online bogføringskursus, får du al den viden, som du har brug for, sådan at du kan varetage dine bogholderiopgaver. Vores online bogføringskursus er inddelt i forskellige moduler, og det vil sige, at du selv bestemmer, om du bare har brug for specialviden, eller om du har brug for alle moduler til at få genopfrisket regler og best practice inden for økonomi og regnskab.

Om du vælger onlinekursus eller fysisk fremmøde er op til dig, men uanset hvilken undervisningsform du vælger, får du en masse god viden om økonomi og regnskab, og vi giver dig adgang til de redskaber, du skal bruge. Til både vores fysiske bogføringskurser og vores bogføringskursus online skal du bruge en pc. Den skal have internetadgang og Office-pakken med Excel.

Opkvalificér dine kompetencer med vores bogføringskursus for begyndere

Som nævnt tidligere er vores online bogføringskursus inddelt i moduler, og det starter ved modul 1, der er vores bogføringskursus for begyndere. Hvis du bare gerne vil have en basal indsigt i regnskab og økonomi, så er det et godt udgangspunkt at tage modul 1. Når du så har gennemgået alle trin i vores bogføringskursus for begyndere, kan du gå videre til modul 2.

Modul 1 til og med modul 4 foregår ved fysisk fremmøde, men du kan også tage vores bogføringskursus for begyndere i form af e-learning. Når du tager vores begynderkursus som e-learning (onlinekursus), kan du tage undervisningen, når det passer dig.

Hele vores kursus, som vi kalder “Diplomkursus for Bogholdere”, kan du tage online (e-kursus), og du kan tage hele kurset derhjemme. Dette kursus omfatter nemlig vores bogføringskursus for begyndere.

Tag vores kompetencegivende bogføringskursus online

Der er mange fordele ved at tage vores bogføringskursus online i stedet for at skulle møde fysisk op på en adresse. Typisk vil vores fysiske bogføringskurser foregå på vores firmaadresse i Taastrup, men det kan også være på andre adresser. Men når du vælger at deltage i vores bogføringskursus online, slipper du for at bekymre dig om, hvor det foregår henne, og du slipper også for transporttid.

Når du sparer både tid og penge ved ikke at skulle transportere dig til vores fysiske bogføringskursus, men tager det online derhjemme, kan du gøre det, når det passer dig. Hvis du sidder på din arbejdsplads og vil være væk fra arbejdet så lidt som muligt, er vores online bogføringskursus også attraktivt.

Vores online bogføringskursus er – ligesom vores fysiske bogføringskursus – inddelt i fire moduler, og der afsluttes med en firetimers eksamen. Eksamen vil foregå hos os på vores adresse i Taastrup, men resten af undervisningen kan du tage hjemmefra.

Hvis du tager alle fire moduler, er der penge at spare, men du kan også blot tage et enkelt eller blot to af vores bogføringskursusmoduler. Vær dog opmærksom på, at vores fulde online bogføringskursus koster det samme som vores bogføringskursus med fysisk fremmøde.