Regnskabskursus i Aarhus

Velkommen til Regnskabsskolen i Århus, hvor vi er dedikerede til at støtte selvstændigt erhvervsdrivende i at mestre deres regnskabsopgaver. Vores mål er at give dig den nødvendige viden, så du selv kan håndtere dine regnskabsopgaver effektivt. Vi er klar til at hjælpe dig på din vej til bedre regnskabsforståelse.

I Aarhus tilbyder vi at lære dig at bogføre med regnskabsprogrammerne e-conomic og Dinero.

Du behøver ingen regnskabserfaring – vi starter helt fra bunden.

Du kommer til at lære regnskabsprogrammet godt at kende, så du kan arbejde effektivt med det og lave grundlæggende ændringer i opsætningen.

Og så får du selvfølgelig styr på debet og kredit, resultatopgørelse og balance, debitorer og kreditorer, og alle de andre faste regnskabsudtryk, du skal kende til for at bogføre korrekt, afregne moms og andre afgifter og i sidste ende indberette et korrekt regnskab til Skattestyrelsen.

Du kommer til at spare penge hos revisoren ved at aflevere dit regnskab i perfekt stand. Alternativt kan du lukke hele regnskabet selv med det korrekte skattemæssige resultat.

Du lærer at foretage den nødvendige kontrol af materialet og lave de ændringer, som er almindelige i forbindelse med afslutning af et regnskabsår.

Bogføring med e-conomic, 2-dageskursus

Kursus i bogføring med e-conomic

Kursusdatoer:

21. og 22. november: Klik her for tilmelding

 

Bogføring med Dinero, 1-dagskursus

Kursusdato: 

28.november: Klik her for tilmelding

 


Vi tilbyder også regnskabskurser i Odense, Vejle og København