ESG-workshops

1.800,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

De senere år har virksomheders og organisationers handlinger inden for bæredygtighed fået stor bevågenhed: Hvordan agerer man i forhold til klima- og miljøforhold, socialt ansvar og ledelse? Det er overskriften på arbejdet med ESG (Environmental, Social og Governance).

Typisk kræver det en gennemgribende omstilling, både af organisationens tankegang og måder at handle på. Derfor berører det både medarbejdere, ledelse og bestyrelse.

Implementeringen af ESG forudsætter en række nye kompetencer, og formålet med kurset her er først at kickstarte dit arbejde – dernæst at støtte processen gennem en række workshops. De opfølgende workshops aftaler vi individuelt med din virksomhed.

Du bliver klar til ansvaret

Kurset og det efterfølgende udviklingsforløb vil give dig kompetencer til at implementere ESG som en almindelig del af den traditionelle regnskabsaflæggelse og økonomifunktion.

Du vil få svar på alle de spørgsmål, der står og banker på:

  • Hvad er ESG?
  • Hvorfor er ESG relevant?
  • Hvordan kommer vi i gang?
  • Få skitseret hvordan jeres ESG-rapportering skal udformes
  • Hvad er valide data, og hvordan får vi styr på det?
  • Hvilke nøgletal er relevante?
  • Hvordan kan vi implementere ESG i vores forretningsgange?
  • Kan vi automatisere processerne?
  • Hvordan kan vi udarbejde mål og politikker?

Den første formiddag giver en indflyvning til hvad, hvorfor og hvordan. Resten af forløbet bliver tilrettelagt som workshops, hvor vi sammen skitserer, hvordan jeres ESG-rapportering skal udformes for derefter at kunne tilrettelægge de nøgletal, der er relevante og realistiske.

For at bringe arbejdet helt i mål, arbejder vi også med fokus på implementering af ESG i jeres forretningsgange, udarbejdelse af mål og politikker samt hvordan processer kan automatiseres.

Hvem er du?

Du har det overordnede ansvar for at implementere ESG i virksomheden eller organisationen. Typisk har du en rolle i økonomifunktionen, HR eller lignende – eller du sidder i ledelsen eller bestyrelsen.

Det praktiske

Dato og tid 

30. maj 2024 klokken 9-11.30

Sted

Kurset afholdes i Ri/Regnskabsskolen, Skagensgade 1, 2630 Taastrup. Det er 5 minutter fra Høje Taastrup station.

Pris

Kurset koster 1.800 kr. inkl. undervisningsmateriale, kaffe og te.

Der er højst 14 deltagere på holdet.