Diplomkursus for bogholdere

Regnskabsskolen tilbyder Danmarks bedste samlede uddannelse eller efteruddannelse for bogholdere.

  • 19 kursusdage
  • 4 timers eksamen
  • kursusbevis og eksamensbevis

Undervisningen strækker sig over 11 uger og er delt op i moduler, som du også kan vælge at købe enkeltvis, hvis du ikke har brug for hele diplompakken.

Vi har planlagt følgende startdatoer for diplomholdet:

Hold 19C: 15. august 2019
Hold 19D: 30. september 2019

(Hvis du vil i gang med det samme, kan du overveje vores e-kursus: Diplomkursus for bogholdere som blended learning)

Klik dig ind på en af nedenstående sider for at se indholdet i de enkelte moduler:

Modul 1 – Grundkursus i bogføring:
6 dages grundkursus i bogføring, regnskab og økonomiforståelse. Vi arbejder med import og eksport af data, bogføring, beregning af enkle nøgletal og vurdering af fradragsberettigede omkostninger. Læs mere om Modul 1.

Modul 2 – Løn- og personaleadministration i bogholderiet:
3 dage om personaleadministration, lønberegning, lønbogføring og lønadministration. Introduktion til Danløn. Masser af praktiske eksempler. Læs mere om Modul 2.

Modul 3 – Økonomistyring og ledelsesrapportering:
3 dage, hvor vi fokuserer på beregning af nøgletal, ledelsesrapportering og budgetarbejdet i virksomhederne. Læs mere om Modul 3.

Modul 4 – Årsafslutning, skat og lovgrundlag:
4 dage med fokus på regnskaber med forskellige detaljeringsgrader. Vi kommer omkring lager, lagerstyring, mange vanskelige bilag og fortolkninger, repræsentation, afskrivninger, hensættelser, periodiseringer, årsafslutning, samarbejdet med revisor og den udvidede selvangivelse. Læs mere om Modul 4.

Modul 5 – Repetition, prøveeksamen og eksamen:
3 dage. Repetitionskurset, hvor vi afprøver eksamensmetoden, gennemgår pensum i lynfart og endelig laver en 4 timer lang skriftlig eksamen.

Køber du alle modulerne samlet, er prisen 39.500 kr. + moms. (Klik her for at gå til varen i vores webshop)

Prisen inkluderer undervisningsmateriale, kaffe/te og frokost samt brug af økonomisystemet e-conomic – også derhjemme.

Ydermere indbefatter prisen adgang til et onlinekursus, hvor du kan teste dine evner i Microsoft Excel. Adgangsoplysningerne vil følge pr. mail i ugen op til Modul 2’s start.

OBS! På Diplomkurset registrerer vi normalt maks. 12 deltagere per hold af hensyn til undervisningens kvalitet. Skulle der være flere på holdet, sørger vi for, at der er to undervisere, så alle kan nå at stille spørgsmål og få hjælp til det praktiske omkring bogføringen.

Diplomkurset kan desuden gennemføres som e-kursus/blended learning – klik her for at læse, hvordan du kan blive bogholder lige når det passer dig – hjemme fra din egen stue, hvis du ikke kan komme til København så tit, eller vores undervisningsdatoer ikke passer dig.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Regnskabsskolen på post@regnskabsskolen.dk, telefon 3333 0161 eller bruge kontaktformularen her: