fbpx

Diplomkursus for bogholdere

Regnskabsskolen tilbyder Danmarks bedste samlede uddannelse eller efteruddannelse for bogholdere.

  • 19 kursusdage
  • 4 timers eksamen
  • kursusbevis og eksamensbevis

Undervisningen strækker sig over 11 uger og er delt op i moduler, som du også kan vælge at købe enkeltvis, hvis du ikke har brug for hele diplompakken.

Vi har planlagt følgende startdatoer for diplomholdet:

Hold 21B: 8. april 2021
Hold 21C: 12. august 2021
Hold 21D: 4. oktober 2021

(Hvis du vil i gang med det samme, kan du overveje vores e-kursus: Diplomkursus for bogholdere som blended learning)

Klik dig ind på en af nedenstående sider for at se indholdet i de enkelte moduler:

Modul 1 – Grundkursus i bogføring:
6 dages grundkursus i bogføring, regnskab og økonomiforståelse. Vi arbejder med import og eksport af data, bogføring, beregning af enkle nøgletal og vurdering af fradragsberettigede omkostninger. Læs mere om Modul 1.

Modul 2 – Løn- og personaleadministration i bogholderiet:
3 dage om personaleadministration, lønberegning, lønbogføring og lønadministration. Introduktion til Danløn. Masser af praktiske eksempler. Læs mere om Modul 2.

Modul 3 – Økonomistyring og ledelsesrapportering:
3 dage, hvor vi fokuserer på beregning af nøgletal, ledelsesrapportering og budgetarbejdet i virksomhederne. Læs mere om Modul 3.

Modul 4 – Årsafslutning, skat og lovgrundlag:
4 dage med fokus på regnskaber med forskellige detaljeringsgrader. Vi kommer omkring lager, lagerstyring, mange vanskelige bilag og fortolkninger, repræsentation, afskrivninger, hensættelser, periodiseringer, årsafslutning, samarbejdet med revisor og den udvidede selvangivelse. Læs mere om Modul 4.

Modul 5 – Repetition, prøveeksamen og eksamen:
3 dage. Repetitionskurset, hvor vi afprøver eksamensmetoden, gennemgår pensum i lynfart og endelig laver en 4 timer lang skriftlig eksamen.

Køber du alle modulerne samlet, er prisen 39.500 kr. + moms. (Klik her for at gå til varen i vores webshop)

Prisen inkluderer undervisningsmateriale, kaffe/te og frokost samt brug af økonomisystemet e-conomic – også derhjemme.

Ydermere indbefatter prisen adgang til et onlinekursus, hvor du kan teste dine evner i Microsoft Excel. Adgangsoplysningerne vil følge pr. mail i ugen op til Modul 2’s start.

Efter endt uddannelse får du adgang til en lukket Facebook-gruppe kun for vores diplombogholdere, hvor du fremover kan få sparring fra os og de andre bogholdere.

OBS! På Diplomkurset registrerer vi normalt maks. 12 deltagere per hold af hensyn til undervisningens kvalitet. Skulle der være flere på holdet, sørger vi for, at der er to undervisere, så alle kan nå at stille spørgsmål og få hjælp til det praktiske omkring bogføringen.

Diplomkurset kan desuden gennemføres som e-kursus/blended learning – klik her for at læse, hvordan du kan blive bogholder lige når det passer dig – hjemme fra din egen stue, hvis du ikke kan komme til København så tit, eller vores undervisningsdatoer ikke passer dig.

5 stjerner

Vil du ringes op?

Lone vil meget gerne tage en snak med dig, hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du bare gerne vil have en snak med os inden du beslutter dig. Send os dit telefonnummer, så ringer hun til dig hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe selv på 33 33 01 61.

Ud over at være ansat hos os, har Lone selv taget uddannelsen, så hun kan svare på alle slags spørgsmål du måtte have.

Du kan skrive til os på post@regnskabsskolen.dk eller bruge kontaktformularen her:

  • Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Regnskabsskolen må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, og hvordan du kan kontakte Regnskabsskolen og/eller klage, i vores persondatapolitik.

Handelsbetingelser