Persondata, cookie-politik og handelsbetingelser

Cookies

Der anvendes cookies på Regnskabsskolens hjemmeside. Når du besøger Regnskabsskolens hjemmeside, registrerer vi automatisk navnet på din internetudbyder, den seneste hjemmeside, som du kommer fra, de sider du besøger hos os, samt længden og datoen for dit besøg. Hvis du køber og/eller logger ind på hjemmesiden, bruger vi cookies til at gemme oplysninger, så du ikke skal starte forfra hver gang. Vi anvender cookies til at smidiggøre købsprocessen samt at måle trafikken på vores hjemmeside (Google Analytics).

Regnskabsskolen ApS benytter oplysningerne i cookies til at forbedre vores hjemmeside. Du kan indstille din browser til automatisk til at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger.

Vejledning i at  fjerne cookies kan findes på fx minecookies.org.

Handelsbetingelser

Fysiske varer

Køb af fysiske varer kan fortrydes inden for 14 dage. Du sender blot den ubeskadigede vare retur med en besked om at du ønsker pengene tilbage (eller varen byttet til noget andet). Husk at notere navn og fakturanummer.

Kurser

Aflysning/flytning (Regnskabsskolen): Regnskabsskolen forbeholder sig ret til at ændre i kursusprogrammet, herunder aflyse eller flytte kurser. Tilmeldte kursister orienteres med det samme. Ved aflysning refunderes den fulde kursuspris. Ved flytning refunderes kursusprisen, medmindre kursisten ønsker at deltage i kursus på den nye dato.

Afbud (kursist): Ved afbud op til 4 uger før kursets start refunderes den fulde kursuspris. Ved afbud mellem 2 og 4 uger før kursusstart, refunderes 50 % af prisen. Ved afbud med under 2 uger til kursusstart, refunderes kursusprisen ikke.

Hvis du bliver forhindret, kan du altid – uden beregning – sende en kollega af sted på kurset i stedet.

Onlinekurser og e-learning

Ved onlinekurser og e-learning er der tale om levering af digitalt indhold, der leveres umiddelbart efter tilmelding. Det er derfor ikke muligt at afbestille online kurser og e-learning, og der er ingen fortrydelsesret.

Ansvarsfraskrivelse

Der tages forbehold for fejl, mangler og udeladelser. Det understreges, at alle oplysninger på regnskabsskolen.dk er ment som inspiration til erhvervsdrivende og ikke kan sidestilles med konkret rådgivning udført af revisorer eller andre rådgivere.

Persondata

Her kan du læse, hvordan vi behandler og opbevarer dine personlige oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet

Regnskabsskolen ApS indsamler dit fornavn og din e-mailadresse for at kunne sende dig vores nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde dig igen.

Vi opbevarer dine data i systemet Simplero, som er vores leverandør af onlinesoftware til afsendelse af nyhedsbreve.

Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via en databehandleraftale med Simplero.

Vi deler  aldrig dine oplysninger med andre.

Afmelder du dig nyhedsbrevet, vil vi stadig opbevare dine oplysninger, da vi skal kunne dokumentere, hvor og hvornår du tilmeldte dig nyhedsbrevet, hvis der skulle opstå tvivl om det.

Du kan altid bede om at få at vide, hvilke af dine oplysninger, vi har liggende, og du kan altid bede om, at vi sletter alle dine oplysninger helt. Skriv til post@regnskabsskolen.dk, hvis du ønsker det.

Ved tilmelding til e-kurser

Vi indsamler dit navn og din e-mailadresse for at kunne give dig adgang til det kursus du har købt.

Vi opbevarer dine data i systemet Simplero, som er vores leverandør af onlinesoftware til afholdelse af e-kurser.

Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via en databehandleraftale med Simplero.

Du kan altid bede om at få at vide, hvilke af dine oplysninger, vi har liggende, og du kan altid bede om, at vi sletter alle dine oplysninger helt. Skriv til post@regnskabsskolen.dk, hvis du ønsker det.

Ved kursusregistrering og køb af bøger i vores webshop

Vi indsamler dit navn, adresse, telefonnr. og e-mailadresse for at kunne fakturere dig og kontakte dig i forbindelse med det kursus, du har tilmeldt dig, og/eller sende dig de bøger, du har købt.

Vi opbevarer dine oplysninger på vores bilag i 5 år, som bogføringsloven kræver.

Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via en databehandleraftale med UnoEuro som hoster vores hjemmeside.

Ved tilmelding til webinarer

Vi indsamler dit navn og din e-mailadresse for at kunne give dig adgang til det webinar, du er tilmeldt. Vi opbevarer dine data i systemet Zoom, som er vores leverandør af onlinesoftware til afholdelse af webinarer.

Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via en databehandleraftale med Zoom.

Bogføringskunde

Generelt

Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt. Der sker en løbende vurdering af risikoen for, at vores databehandling påvirker dine rettigheder negativt.

Vi er både dataansvarlige og databehandlere afhængigt af den enkelte situation

Når vi behandler persondata om kunder og andre som en del af driften af vores virksomhed, bliver vi betragtet som enten dataansvarlige eller databehandlere. Om det er den ene eller anden, afhænger af den konkrete situation. Det vil typisk se ud som følger.

Behandling af personoplysninger for dig som kunde

Når vi håndterer personoplysninger om eller for dig som kunde – herunder kontaktoplysninger på dine medarbejdere mv. – gør vi det for at løse en opgave, som du har bedt os løse for dig. Vi indsamler og behandler de nødvendige og relevante personoplysninger. Når vi er dataansvarlige i forhold til dine persondata, sikrer vi overholdelse af de rettigheder, du har ifølge persondatalovgivningen, herunder hvor længe de skal opbevares.

Vi gemmer kun de oplysninger, som du selv angiver til os ved indgåelse af samarbejde omkring bogføring og lønkørsler.

De personoplysninger, som skal oplyses, er udelukkende til brug for, at vi kan levere et tilfredsstillende produkt og dermed en bedre service.

Vi gemmer bl.a. følgende personoplysninger, hvor disse er nødvendige for at udføre den aftalte opgave/service:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Adresse
  • CVR-nummer
  • Oplysning om økonomisystem og eventuelt adgangskoder
  • Aktivitetslog, således at vi har styr på, hvor i processen kunden befinder sig
  • Skype-adresse fx i forbindelse med e-learning eller fjernundervisning
  • Information om kundens eventuelle revisor
  • Information om, hvilke services kunden benytter
  • Kundens moms- eller lønsumsafregningsperiode

Ingen af ovenstående oplysninger sælges, overdrages eller videregives på anden måde til andre end personer hos Regnskabsskolen. De opbevares i relevante systemer, hvor disse skal bruges eller til interne opslag.

I forbindelse med opgaver for vores kunder, hvor vi skal håndtere personoplysninger om kundens medarbejdere i forbindelse med lønkørsel og lønbogføring vil vi oftest være databehandlere.

  • Information om kundens medarbejdere, ved lønkørsel for kunden. Disse opbevares i det af kunden valgte lønbogføringssystem, men kan blive overgivet til os ved oprettelse/ophævelse af ansættelsesforhold. Eventuelle mails eller fysiske notater indeholdende oplysninger af denne karakter, slettes/makuleres umiddelbart efter registrering i relevante lønbogføringssystemer. Vi opfordrer vores kunder til at sikre en krypteret fremsendelse af ovenstående oplysninger til os.
  • Hvis du ønsker, at Regnskabsskolen skal slette alle informationer omkring dig og din virksomhed, så skriv til post@regnskabsskolen.dk.

Dine betalingsoplysninger

Vi sikrer dine personlige oplysninger og rettigheder via en databehandleraftale med QuickPay, som er  leverandør af vores betalingsløsning i webshoppen. Vi har ikke selv adgang til at se dine kortoplysninger.

Yderligere oplysninger

Kontakt os gerne på post@regnskabsskolen.dk, hvis du ønsker mere information og dokumentation vedrørende ovenstående, eller hvis du har andre spørgsmål om, hvordan Regnskabsskolen behandler dine personlige oplysninger.

Mener du at vi behandler dine oplysninger i strid med persondataforordningen, har du mulighed for at klage til Datatilsynet