Årsregnskaber

Nogle selvstændige har brug for en revisor til årsafslutningen og selvangivelsen. Andre har ikke.

Regnskabsskolens bogholderi kan hjælpe med årsregnskab og selvangivelse for enkeltmandsfirmaer og I/S. Men hvis der er komplicerede skattespørgsmål, vil en revisor ofte være at foretrække, og så hjælper vi dig videre med det.

Der er åbnet mulighed for, at små anpartsselskaber kan undlade at få revideret regnskabet. Dermed kan man flytte udgiften fra revision til rådgivning og på den måde få mere for pengene. I langt de fleste tilfælde vil det kunne betale sig at bevare tilknytningen til en dygtig revisor. Både af hensyn til den skattemæssige rådgivning, og fordi der stadig skal sendes regnskaber ind til Erhvervs- og selskabsstyrelsen, som opfylder Årsregnskabslovens krav. Og den slags er dygtige revisorer eksperter i. Regnskabsskolen har et samarbejde med en revisor, som hjælper med regnskabsopstilling for selskaber, som har fravalgt revision, indsendelse og udfyldelse af selskabets selvangivelser til en attraktiv fast pris på 5.000 kr.

Kom evt. til et af vores gratis informationsmøder, hvor der også er lejlighed til at stille spørgsmål om årsregnskaber, selvangivelse og revisor. Eller kontakt os her hvis du har brug for hjælp med dit årsregnskab:

  • Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Regnskabsskolen må behandle de personoplysninger, du har indtastet, for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, og hvordan du kan kontakte Regnskabsskolen og/eller klage, i vores persondatapolitik.