Iværksætterøkonomi

Virksomhedsøkonomi for begyndereVi har ingen webinarer om iværsætterøkonomi i kalenderen p.t., MEN du kan i stedet deltage i vores gratis e-kursus Virksomhedsøkonomi for begyndere. Det får du adgang til ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev:

 

 

 

Tilmeld dig her

Navn
E-mail

 

Når du er tilmeldt, får du adgang til e-kurset, og her kan du se alt materialet, lige når du har tid og lyst. Det er altså sådan du får gennemgået alt det stof (og meget mere), du normalt ville få gennemgået live på et webinar.

“Jeres webinarer er fantastisk gode – man får opfrisket nogle ting og får lært noget hver gang, 1000  tak!”
Anne B. Albertsen

Hvad indeholder det gratis e-kursus?

Start af virksomhed: Vi gennemgår de administrative opgaver, du skal have styr på, når du er ansvarlig for en virksomheds økonomi.

Overblik over virksomhedens regnskab: Hvad er resultatopgørelse og balance, aktiver og passiver? Alle regnskaber er bygget op på samme måde – her lærer du hvordan.

Skat, moms og lønsumsafgift: Hvad kan du trække fra i skat og løfte momsen af? Og hvad hvis du ikke er momsregistreret? Det gennemgår vi her.

Bonus: Adgang til gratis downloads, der kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.

Regnskabsskolens tilbud til nye iværksættere: Vi fortæller, hvad vi kan hjælpe dig med, og giver dig en rabatkode, du kan bruge, når du køber bøger og kurser i vores webshop.