Oversigt over regnskabskurser

Du bliver bedre til at drive din virksomhed, hvis du har tjek på økonomien. Så hvad enten du skal bogføre selv eller vil outsource, har vi et kursus, der kan hjælpe dig videre.

Korte kurser (½-6 dage)

Hvis din virksomhed skal vokse, har du brug for de rigtige redskaber. Få undervisning i økonomi, bogføring, administration og løn på spændende og underholdende korte kurser med fokus på hverdagens praktiske opgaver.

Diplomkursus for bogholdere

Bogholderi i teori og praksis. Nye regnskabschefer kan starte her! Regnskabsskolens Diplomkursus for bogholdere er hardcore bogholderi, regnskab, økonomi og skat. Kurset har et omfang på 20 kursusdage over et forløb på 11 uger og kan afsluttes med Diplomeksamen for bogholdere. Læs mere om Diplomkursus for bogholdere.

Økonomistyring med e-conomic og Excel (6 uger)

I samarbejde med Nyledige og Aalborg Handelsskole tilbyder Regnskabsskolen 17 AMU-kurser, som tilsammen danner et forløb, hvor du når igennem rigtig mange af de praktiske opgaver, man møder i et bogholderi. Kurset er godkendt som jobrettet uddannelse på den nationale positivliste under erhvervsområdet ”Salg, indkøb og markedsføring”. Læs mere hos Nyledige her

E-kurser

Læs om vores onlinekurser og blended learning her

Individuel undervisning

Mere effektivt bliver det ikke! Regnskabsskolen tilbyder individuel undervisning. En lærer, en elev. Eller en underviser og flere deltagere fra samme virksomhed. Vi underviser i  præcis det, der er brug for.

Fjernundervisning

Undervisning når det passer dig, på din egen maskine, dit eget kontor og din egen kaffe. Via fjernskrivebord og vores e-kursus-modul som 1:1-undervisning. Du kan derfor være på intensivt kursus mens du sidder hjemme eller på arbejdet foran din egen pc. Det er supereffektiv undervisning at deltage i individuel fjernundervisning, og vi tilbyder undervisning både i dagtimerne, aftentimerne og i weekender.