Kurser

Du bliver bedre til at drive din virksomhed, hvis du har tjek på økonomien. Så hvad enten du skal bogføre selv eller vil outsource, har vi et kursus, der kan hjælpe dig videre.

Korte kurser (½-6 dage)

Hvis din virksomhed skal vokse, har du brug for de rigtige redskaber. Få undervisning i økonomi, bogføring, administration og løn på spændende og underholdende korte kurser med fokus på hverdagens praktiske opgaver.

Diplomkursus for bogholdere

Bogholderi i teori og praksis. Nye regnskabschefer kan starte her! Regnskabsskolens Diplomkursus for bogholdere er hardcore bogholderi, regnskab, økonomi og skat. Kurset har et omfang på 20 kursusdage over et forløb på 11 uger og kan afsluttes med Diplomeksamen for bogholdere. Læs mere om Diplomkursus for bogholdere.

Økonomistyring i iværksætter- og vækstvirksomheder

Brug seks uger på at lære alt, hvad der er brug for, hvis du skal styre økonomien i en mindre virksomhed. Kurset opfylder kravene til kurser for ledige, som har ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse.

E-kurser

Læs om vores onlinekurser og blended learning her

Individuel undervisning

Mere effektivt bliver det ikke! Regnskabsskolen tilbyder individuel undervisning. En lærer, en elev. Eller en underviser og flere deltagere fra samme virksomhed. Vi underviser i  præcis det, der er brug for.

Fjernundervisning

Undervisning når det passer dig, på din egen maskine, dit eget kontor og din egen kaffe. Via fjernskrivebord og vores e-kursus-modul som 1:1-undervisning. Du kan derfor være på intensivt kursus mens du sidder hjemme eller på arbejdet foran din egen pc. Det er supereffektiv undervisning at deltage i individuel fjernundervisning, og vi tilbyder undervisning både i dagtimerne, aftentimerne og i weekender.

Informationsmøder

Informationsmøderne er gratis arrangementer, hvor vi berører stort set alt om iværksætterøkonomi. Hvis du overvejer, om du skal bogføre selv eller outsource, hvilket regnskabsprogram eller regnskabskursus du skal vælge, og hvordan det egentlig er med fradrag og årsregnskab, er et informationsmøde et godt sted at starte.