E-kurser

Med Regnskabsskolens e-kurser/blended learning, kan du lære det hele i dit eget tempo – hjemme fra sofaen.

Læs om vores onlinekurser i regnskab her: Regnskabsskolens e-kurser

Her kan du se, hvad nogle af vores e-kursister har sagt:

“Jeg har som helt grøn lært en masse og har kunnet følge med i kurset. Jeg har haft mange aha-oplevelser, hvor jeg har nu har kunnet forstå, hvad det var jeg ”prøvede” at lære på HG for mange år siden.

Underviserne er rigtig gode til at vise hvert enkelt trin, de gør i e-Conomic, så det er nemt at følge med.

Man kan mærke energien fra Anette Sand og roen i Birger Carlsens stemme, som gør, at jeg som elev har kunnet mærke det gennem skærmen.

I e-learning i e-conomic kan du som helt ny lære at kontere, bogføre i finanskladden, oprette kunde-/leverandørkartotek, oprette samt udsende faktura, og jeg kan helt klart anbefale det at tage dette kursus.”
Cinna Bech Egholm

“Jeg synes Regnskabsskolens e-kurser er utrolig gode. Jeg foretrækker e-kurser fremfor klasseundervisning, fordi jeg kan tage tingene i mit eget tempo og kan stoppe og gå tilbage, indtil jeg er helt sikker på, at jeg har forstået det.

Anette og Birger er rigtig dygtige til at fortælle svære ting på en ret enkel måde. Det føles som om, man har en dialog med dem, imens man ser videoerne. Opgaverne og ekstramaterialet understøtter ens indlæring godt undervejs.

En særlig ros til Anettes bøger, der kommer omkring alt, hvad man skal vide, for at være en dygtig regnskabsmedarbejder.”

Ludmilla Skjærbæk