Gratis

Nej, det må vi ikke kalde det længere. Men uden penge op af lommen, det må vi godt sige: Få vores e-kursus Virksomhedsøkonomi for begyndere, og få desuden iværksætterhåndbogen Iværksætter 2021 – en pdf med kort og kontant information om vigtige emner som budget, regnskab, administration, løn, fradrag og meget mere – og en rabatkode der giver dig 10 % på vores bøger og regnskabskurser. For at sende dig nyhedsbrevet, skal vi bruge din e-mail. Så det er prisen for at få e-kurset og Iværksætterhåndbogen at blive tilmeldt. Du får det hele ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her:

Tilmeld dig her

.

Navn
E-mail

 

Gratis informationsmøder

Cirka en gang om måneden holder vi et gratis informationsmøde, hvor du får information om regnskabsarbejdet i nye virksomheder. Hør om kravene til regnskab og bogholderi, regnskabsprogrammer, skat, private indskud og meget mere.

Du kan på mødet stille spørgsmål om alt hvad du vil vide vedrørende bogføring, regnskab og administration, og vi fortæller om, hvordan vi arbejder med sagerne og gør et bravt forsøg på at overbevise dig om, at regnskab i iværksættervirksomheder både er en let og spændende arbejdsopgave.
Læs mere her, hvor du også kan tilmelde dig

Budgetskabeloner

Filer, du kan downloade og bruge til dine budgetudkast (regneark):

Driftsbudget

Etableringsbudget

Rejseafregningsskema

Hent rejseafregningsskemaet for 2020 her (Excel-fil)

Hent rejseafregningsskemaet for 2021 her (Excel-fil)

Skema til beregning af kørselsgodtgørelse

Kørselsgodtgørelse 2020

Kørselsgodtgørelse 2021

Gode oversigter

På iværksætterportalen Amino finder du et par praktiske oversigter:

Indbetalings- og betalingsfrister

Forskellige skattesatser og hvad de betyder – med links til skat.dk