Rabat

Diplomkursus for bogholdere

Original price was: 47.000,00 kr..Current price is: 39.500,00 kr..

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Her kan du købe alle modulerne til Diplomkursus for bogholdere samlet.

Klik dig evt. ind på en af nedenstående sider for at se datoerne for og indholdet i de enkelte moduler, hvis du ikke allerede har læst om dem:

Modul 1 – Grundkursus i bogføring:
6 dages grundkursus i bogføring, regnskab og økonomiforståelse. Vi arbejder med import og eksport af data, bogføring, beregning af enkle nøgletal og vurdering af fradragsberettigede omkostninger. Læs mere om Modul 1.

Modul 2 – Løn- og personaleadministration i bogholderiet:
3 dage om personaleadministration, lønberegning, lønbogføring og lønadministration. Introduktion til Danløn. Masser af praktiske eksempler. Læs mere om Modul 2.

Modul 3 – Økonomistyring og årsafslutning:
7 dage, hvor vi fokuserer på beregning af nøgletal, ledelsesrapportering, budgetarbejdet i virksomhederne og regnskaber med forskellige detaljeringsgrader. Vi kommer omkring lager, lagerstyring, mange vanskelige bilag og fortolkninger, repræsentation, afskrivninger, hensættelser, periodiseringer, årsafslutning, lovgrundlaget, samarbejdet med revisor og den udvidede selvangivelse. Læs mere om Modul 3.

Modul 4 – Repetition, prøveeksamen og eksamen:
3 dage. Repetitionskurset, hvor vi afprøver eksamensmetoden, gennemgår pensum i lynfart og endelig laver en 4 timer lang skriftlig eksamen.

Handelsbetingelser