Diplomkursus for bogholdere

Regnskabsskolen tilbyder Danmarks bedste samlede uddannelse eller efteruddannelse for bogholdere.

  • 19 kursusdage
  • 4 timers eksamen
  • kursusbevis og eksamensbevis

Undervisningen strækker sig over 11 uger og er delt op i moduler, som du også kan vælge at købe enkeltvis, hvis du ikke har brug for hele diplompakken.

Vi har planlagt følgende startdatoer for diplomholdet:

Hold 17B: 6. april 2017 udsolgt
Hold 17Be: 3. april 2017
Hold 17C: 23. august 2017
Hold 17D: 2. oktober 2017

Klik dig ind på en af nedenstående sider for at se indholdet i de enkelte moduler:

Modul 1 – Grundkursus i bogføring:
6 dages grundkursus i bogføring, regnskab og økonomiforståelse. Vi arbejder med import og eksport af data, bogføring, beregning af enkle nøgletal og vurdering af fradragsberettigede omkostninger. Læs mere om Modul 1.

Modul 2 – Løn- og personaleadministration i bogholderiet:
3 dage om personaleadministration, lønberegning, lønbogføring og lønadministration. Introduktion til Danløn. Masser af praktiske eksempler. Læs mere om Modul 2.

Modul 3 – Økonomistyring og ledelsesrapportering:
3 dage, hvor vi fokuserer på beregning af nøgletal, ledelsesrapportering og budgetarbejdet i virksomhederne. Læs mere om Modul 3.

Modul 4 – Årsafslutning, skat og lovgrundlag:
4 dage med fokus på regnskaber med forskellige detaljeringsgrader. Vi kommer omkring lager, lagerstyring, mange vanskelige bilag og fortolkninger, repræsentation, afskrivninger, hensættelser, periodiseringer, årsafslutning, samarbejdet med revisor og den udvidede selvangivelse. Læs mere om Modul 4.

Modul 5 – Repetition, prøveeksamen og eksamen:
3 dage. Repetitionskurset, hvor vi afprøver eksamensmetoden, gennemgår pensum i lynfart og endelig laver en 4 timer lang skriftlig eksamen.

Køber du alle modulerne samlet, er prisen 39.500 kr. + moms.

Prisen inkluderer undervisningsmateriale, kaffe/te og frokost samt brug af økonomisystemet e-conomic – også derhjemme.

Ydermere indbefatter prisen adgang til et onlinekursus, hvor du kan teste dine evner i Microsoft Excel. Adgangsoplysningerne vil følge pr. mail i ugen op til Modul 2’s start.

OBS! På Diplomkurset registrerer vi ikke mere end 10 deltagere per hold af hensyn til undervisningens kvalitet.

Diplomkurset kan desuden for 80-90 %’s vedkommende gennemføres som individuel fjernundervisning – klik her for at læse, hvordan du får et skræddersyet forløb med få mødedage, hvis du ikke kan komme til København så tit. Det nødvendige timeantal afhænger af dit forhåndskendskab til området, så også her skal du kontakte os for at få et individuelt tilbud.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Regnskabsskolen på post@regnskabsskolen.dk, telefon 3333 0161 eller bruge kontaktformularen her: