Bogen om nøgletal

80,00 DKK180,00 DKK

Ryd
Varenummer: N/A Kategori:

Beskrivelse

Bogen er skrevet af Jesper Laugesen og Anette Sand og er på 92 sider. Du kan bestille bogen og få den tilsendt som e-bog med det samme eller som trykt bog førstkommende hverdag.

Trykt bog: 140 kr.

E-bog: 80 kr.

Samlet: Køber du begge dele, får du 50 % rabat på e-bogen: 180 kr.

Nøgletal giver dig bedre overblik over en virksomheds økonomi. Er virksomheden på vej i den rigtige retning i forhold til de økonomiske mål?  Hvordan klarer virksomheden sig i sammenligning med andre virksomheder i branchen? Hvordan er økonomien i de nye projekter, virksomheden planlægger at kaste sig over – kan de betale sig? Det er spørgsmål, du kan få svar på ved at beregne nøgletal, og Bogen om nøgletal fortæller dig hvordan.

Med udgangspunkt i eksempelvirksomheden Danmetals regnskab gennemgår Anette Sand og Jesper Laugesen de mest almindelige og anerkendte nøgletal og fortæller dig, hvilken viden du kan trække ud af dem. Du vil lære at beregne dækningsbidrag og dækningsgrad, overskudsgrad, afkastningsgrad, egenkapitalens forrentning m.m. – begreber som måske umiddelbart virker tørre og komplicerede, men som du efter at have læst bogen, vil have som nemme og værdifulde værktøjer til at styre din virksomheds økonomi i den rigtige retning.

Desuden fås bogen med tilhørende spil – Nøgletalsspillet – særligt til undervisningsbrug. Det kan du læse mere om her.

Se indholdsfortegnelse og indledning her (åbner som pdf).

Yderligere information

Bøger

, ,

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bogen om nøgletal”