Den store bogpakke

497,00 DKK975,00 DKK

Ryd
Varenummer: N/A Kategori:

Beskrivelse

Vil du gerne blive klogere på stort set alt inden for din virksomheds regnskab? Så køb vores samlede bogpakke, hvor du får vores 6 bøger om bogføring, skat, moms, budgetter, nøgletal og fradrag i én samlet pakke med rabat, så du sparer 30 %.

Det får du:

  • Bogen om bogføring for begyndere
  • Bogen om fradrag
  • Moms og momsfradrag
  • Bogen om budgetter (e-bog)
  • Bogen om skat
  • Bogen om nøgletal

Du kan bestille bøgerne og få dem tilsendt som pdf’er med det samme eller som trykte bøger førstkommende hverdag.

Trykte bøger: 989 kr. 727 kr.

E-bøger: 710 kr. 497 kr.

Trykte bøger OG e-bøger: 1369 kr. 975 kr.

Bogen om bogføring for begyndereBogen om bogføring for begyndere: At bogføre vil sige at registrere virksomhedens økonomiske transaktioner, sådan at man kan holde rede på indtægter og omkostninger, beholdninger, tilgodehavender og gæld. Er du nystartet iværksætter eller sidder af andre grunde og skal bogføre for første gang, kan det måske virke overvældende. Der er nye ord, systemer og regler der skal læres, og en masse spørgsmål melder sig om bilag, debet og kredit, aktiver og passiver, kassekladde, lønbogføring osv.

Heldigvis behøver det ikke være så svært endda. Med Bogen om bogføring for begyndere bliver du klædt godt på til at bogføre selv. Du lærer at tilrettelægge bogføringsarbejdet fornuftigt, så du nemt får beregnet de korrekte tal til momsangivelsen, kan trække rapporter, får overblik over debitorer og kreditorer – og har et godt grundlag for at udarbejde årsregnskabet.

Se indholdsfortegnelsen og indledningen her

Bogen om fradrag 2016Bogen om fradrag: Her får du klare og kontante svar på spørgsmål, som de fleste selvstændigt erhvervsdrivende og virksomhedsledere har: Hvad må vi trække fra i virksomhedens skatteregnskab? Hvor står reglerne, og hvordan skal de fortolkes? Bogen er opdateret med 2016-takster.

Med sigende og pudsige eksempler fra virkelighedens verden videregiver forfatterne nyttig information om, hvordan man begår sig i fradragsjunglen. Du får en praktisk håndbog, som også er værd at læse igennem fra ende til anden, så du ikke snyder dig selv i skat.

Som en forsmag kan du se indholdsfortegnelsen og første afsnit ved at klikke her

Bogen om momsMoms og momsfradrag: Moms er ikke bare et spørgsmål om at betale, hvad du skal. Det handler også om at få de momsfradrag, du er berettiget til.

I Moms og momsfradrag får du anvisninger på, hvordan momsen skal beregnes og afregnes.

Bogen starter med de helt enkle momsberegninger og de principper, der ligger til grund for momsfradragene, og har særlige afsnit om de mest stillede spørgsmål: Håndtering af moms på personaleudgifter, kørsel og repræsentation, kunstnermoms, brugtmoms og udlægsmoms.

Se bogens indholdsfortegnelse og register her

Bogen om budgetterBogen om budgetter: Bogen til dig, der er iværksætter, selvstændig, bogholder eller generelt er interesseret i en introduktion til mindre virksomheders budgettering. Bogen er skrevet i et let sprog med konkrete eksempler, der gør bogen mere overskuelig for læseren.

Bogen gennemgår generelle budgetteknikker og -metoder. Herunder etableringsbudgetter, driftsbudgetter og likviditets- og balancebudgetter. Derudover behandles bl.a. privatbudgettet og alternative former for budgetter i virksomheden – fx miljø- og medarbejderbudgetter.

Forfatterne viser, hvordan man opstiller og udarbejder alle slags budgetter i Microsoft Excel, hvilket gør det let og praktisk for læseren at begynde sin egen budgettering.

Til bogen hører et sæt skabeloner til Excel, som du får adgang til, når du har købt bogen. Skabelonerne giver dig mulighed for hurtigt at komme i gang med at budgettere for sin egen virksomhed.

Se bogens indholdsfortegnelse og indledning ved at klikke her her

Bogen om skatBogen om skat: Relevant for alle, der driver selvstændig virksomhed. Her får læseren et overblik over de grundlæggende skatteregler, beregningen af indkomstskatten bliver gennemgået, og bogen behandler den populære og nogle gange attraktive virksomhedsskatteordning meget grundigt med gode beregningseksempler.

Kapitalafkastordningen, overvejelser om selskabsform og muligheden for en (skattefri) virksomhedsomdannelse bliver også behandlet.

Se indholdsfortegnelsen her.

Bogen om nøgletalBogen om nøgletal: Her gennemgår Anette Sand og Jesper Laugesen de mest almindelige og anerkendte nøgletal og fortæller dig, hvilken viden du kan trække ud af dem.

Nøgletal kan bl.a. fortælle dig om virksomheden er på vej i den rigtige retning i forhold til de økonomiske mål, hvordan virksomheden klarer sig i sammenligning med andre virksomheder i branchen, og hvordan økonomien er i de nye projekter, virksomheden planlægger at kaste sig over – kan de mon betale sig?

Du vil lære at beregne dækningsbidrag og dækningsgrad, overskudsgrad, afkastningsgrad, egenkapitalens forrentning m.m. – begreber som måske umiddelbart virker tørre og komplicerede, men som du efter at have læst bogen, vil have som nemme og værdifulde værktøjer til at styre din virksomheds økonomi i den rigtige retning.

Yderligere information

Bøger

, ,

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Den store bogpakke”