Chefpakken

373,00 kr.634,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Til dig, der skal i gang med din virksomheds regnskab og har eller forventer at få ansatte, har vi samlet 4 bøger om bogføring, regnskabsforståelse, ansættelse, skat, moms og fradrag i én pakke med rabat, så du sparer 30 %. (Bemærk at rabatkoder derfor ikke kan bruges på denne pakke.)

Det får du:

  • Forstå dit regnskab
  • Bogen om bogføring for begyndere
  • Skat og moms – får du dine fradrag
  • Håndbog for nye chefer (fås kun som e-bog)

Du kan bestille bøgerne og få dem tilsendt som pdf’er med det samme eller som trykte bøger førstkommende hverdag.

Trykte bøger: 709 kr. 496 kr.

E-bøger: 533 kr. 373kr.

Trykte bøger OG e-bøger: 909,50 kr. 634 kr.

 

Forstå dit regnskab – og dine konkurrenters: Hvordan er et regnskab bygget op? Hvad er kapacitetsomkostninger? Hvad kan jeg bruge nøgletal til? Hvad tjener mine konkurrenter?

Forstå dit regnskab – og dine konkurrenters er en lille, let læst bog, som gennemgår væsentlige begreber, du skal kende til, hvis du arbejder med virksomheders regnskab og økonomi.

Hovedvægten er lagt på gennemgang af årsrapporten og beregning af nøgletal med praktisk vejledning i, hvad de forskellige nøgletal kan bruges til. Forfatteren opfordrer læseren til at
danne egne nøgletal som supplement til eller erstatning for de alment anerkendte nøgletal.

Klik her for at hente en smagsprøve, der består af indholdsfortegnelsen og de første par sider

Bogen om bogføring for begyndereBogen om bogføring for begyndere: At bogføre vil sige at registrere virksomhedens økonomiske transaktioner, sådan at man kan holde rede på indtægter og omkostninger, beholdninger, tilgodehavender og gæld. Er du nystartet iværksætter eller sidder af andre grunde og skal bogføre for første gang, kan det måske virke overvældende. Der er nye ord, systemer og regler der skal læres, og en masse spørgsmål melder sig om bilag, debet og kredit, aktiver og passiver, kassekladde, lønbogføring osv.

Heldigvis behøver det ikke være så svært endda. Med Bogen om bogføring for begyndere bliver du klædt godt på til at bogføre selv. Du lærer at tilrettelægge bogføringsarbejdet fornuftigt, så du nemt får beregnet de korrekte tal til momsangivelsen, kan trække rapporter, får overblik over debitorer og kreditorer – og har et godt grundlag for at udarbejde årsregnskabet.

Se indholdsfortegnelsen og indledningen her

Skat og moms – får du dine fradrag?: Ofte handler bøger enten om skat eller om moms, men i hverdagen skal vi ofte tage stilling til både skat og moms på samme tidspunkt. Forfatterne har derfor i denne bog samlet reglerne for skat og moms på et sted.

Læseren får en grundbog i praktisk håndtering af moms og fradrag. Bogen giver en gennemgang af de almene regler og et omfangsrigt kapitel med svar på alle de mest stillede spørgsmål. Bogen er skrevet for den erhvervsdrivende, uanset om man er selvstændig eller driver virksomhed i selskabsform. Bogen er derfor også et opslagsværk til de daglige tvivlsspørgsmål.

Håndbog for nye chefer coverHåndbog for nye chefer: I Håndbog for nye chefer finder du de svar, du har brug for. Bogens fakta og illustrative eksempler giver hjælp og inspiration til at løse de udfordringer, du vil møde som arbejdsgiver, leder og chef.

Her er ingen højtravende indlæg om perfekte ledelsesteorier – bogen er skrevet for chefer, som har en virksomhed at drive og en hverdag, der skal fungere. Anette Sand giver konkrete forslag til, hvordan du skal gribe hverdagen som arbejdsgiver an – med vægt på de konkrete udfordringer omkring ansættelse, arbejdstid, løn og afskedigelse.

OBS! Fås kun som e-bog

Klik her for at hente en smagsprøve, der består af indholdsfortegnelsen, hele kapitel 2 og stikordsregistret.